Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tak jestli se nějaké hodinky díky US army udělaly, to jsem snad ani nechtěl vědět... ;-)
Ale nejlepší hodinky na golf už tu přece dávno jsou
Zobrazit přílohu 6119 Zobrazit přílohu 6118
souhlas, taky mám takový, ale golf s nimi nehrajuTak jestli se nějaké hodinky díky US army udělaly, to jsem snad ani nechtěl vědět... ;-)
Ale nejlepší hodinky na golf už tu přece dávno jsou
Zobrazit přílohu 6119 Zobrazit přílohu 6118
No tedy, to je maso, s turbilionem může hrát golf jedině... Bubba Watson . Nebo někdo, kdo ho fasuje jako pracovní pomůcku.
Tak je fakt, ze ojete milly, nektere modely, lze koupit i pod 2 miliony czkHesalit - prostě original, ze začátku jsem toho trochu litoval, ale zvykl jsem si.
Nový dům, nebo pořádné auto - to nejsou tyhle hodinky, dům by byl spíš z lega, auto by asi šlo, ale pořádné těžko.
Mam to stejne... winder doma sice mam, ale stvalo me, ze ho slysim.
jj ja si delal srandickyNo já už taky.
Na mechaniku zapomeň, jsou to normální smarwatch s android wear (Nebo jak se to jmenuje zrovna ted). Mají to propojené s aplikací v telefonu, pro všechny fce se bez něj neobejdeš.
Za mě - hloupý vtip...
To mám u svejch samsungů za 300 dolarů taky.
Kdo má apple watch, může si tu aplikaci stáhnout a používat.
No nekup to - hodinky za 1850$ a ještě platit každý rok 1500,- Kč za přístup ke všem funkcím a upgrade appkyjj ja si delal srandicky
aplikaci jsem si nainstaloval a vypada docela dobre.... pekne zobrazeni jamek v 3D, hned zitra ji otestuju na hristi, ci bude fungovat uplne samostatne a jake bude ovladani a co zobrazi ve statistice...
.... budu hrat lepe?????