Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Nechte těch nářků nad sponzorskými pozvánkami

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Nechte těch nářků nad sponzorskými pozvánkami (GolfDigest.cz)

ČASOPIS > V TÉHLE SEZONĚ jsem hrál turnaj PGA Tour v Dominikánské republice. Potkal jsem tam Tonyho Roma, bývalého hvězdného hráče amerického fotbalu, který na turnaj dostal sponzorskou pozvánku. Ve dnech předtím mluvili někteří profíci v šatně o tom, že hraje dobře a odpaluje fakt daleko. Ve vzduchu se vznášel pocit, že tenhle někdejší quarterback dallaských Cowboys by dokonce mohl projít cutem.

Pokračovat ve čtení...

Neznám pravidla kvalifikací na turnaje PGA a jsem líný to hledat, ale pokud jsou dopředu jasně definované podmínky, viz např.: pro PGA držíme v turnaji 130 hracích míst (klíč k jejich naplnění nechť ať si zvolí PGA) a dalších 10 obsadíme my (na základě nějakých kriterií), tak vůbec nechápu, o čem lze diskutovat...

Neznám pravidla kvalifikací na turnaje PGA a jsem líný to hledat, ale pokud jsou dopředu jasně definované podmínky, viz např.: pro PGA držíme v turnaji 130 hracích míst (klíč k jejich naplnění nechť ať si zvolí PGA) a dalších 10 obsadíme my (na základě nějakých kriterií), tak vůbec nechápu, o čem lze diskutovat...

Já si to vykládám tak, že prostě remcá se všude a to, že jsou někde daná jasná pravidla, ještě neznamená, že se nad nimi nedá remcat, případně polemizovat, jak jsou nastavena nespravedlivě. :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom