Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem. Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.
Tak, už pár měsíců jsme v sezóně, blíží se prázdniny, tak už se může tak trochu porovnávat. Jaké hřiště vás letos zatím nejvíc překvapilo, potěšilo a naopak, kde vás to nejvíc zklamalo v porovnání s minulými léty?
překvapilo: hrozne moc me uz v breznu prekvapila kvalita a rychlost greenu ve St. Bol.
potěšilo: nejvice mne potesilo St. Andrews, hral jsem ,,jen'' New course. Ale zazitek skvely, je to uplne jiny styl hry nez u nas. Ma taktika byla velmi jednoducha, drzet se daleko od vsech bunkru
zklamalo: letos mne zklamal Kynzvart odpaliste a fairwaye OK, greeny z dálky taky vpoho, ale z blizka malo travy a hodne pisku, (hrali jsme tam tymovou 1. ligu, nebyla to tedy cerstva udrzba) a kiolem fairwayi hrozne moc holin a hliny
Tu Starou potvrzuji.
Jinak moc prekvapka letos nejsou, neb chodim az na cetne vyjimky stale na hriste, kde jsem jeste nebyl.
Nicmene prijemne prekvapily novinky na Albatrosu. Konecne je to malinko zajimavejsi hriste.
A velmi me potesila Dysina, kde jsem byl prvne. Hriste ma spoustu zajimavych jamek.
Letos pro mě jednoznačně vítězí Hazlov. Hřiště jsem hrál letos začátkem května a v pátek znovu. Dal jsem si k narozkám třídenní lázeňskou kúru, Olšovky, Marjánky a Frantovky. Hřiště jse ve velmi dobrém stavu, snad jen na greenech v Hazlově jsou ještě lehké stopy po prořezání a z tří hřišť jsou nejpomalejší. Restaurace chutná, ničím si nezadá s renomovanými v Olšovkách a Marjánkách. Všude příjemná recepce i obsluha. Můžu všem s klidným svědomím doporučit.