Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Nelly přijde o trofej. Sestry Kordovy kritizují LPGA

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Nelly přijde o trofej. Sestry Kordovy kritizují LPGA (GolfExtra.cz)

Nelly Korda má v končící sezóně LPGA nejnižší průměrné skóre 69, 074 ran. Její sestra Nelly už ji nemůže předehnat, když je na šestém místě s průměrným skóre 69,927 ran. Přesto Nelly, Jessica, ani druhá Jin Young Ko (69,186) nemohou získat Vare Trophy, která se za vítězství v této statistice uděluje.

Pokračovat ve čtení...

Přesně, co je to za blbost?! Já to měl podobně, už v 15ti jsem měl bejt prezident! Když jsem se dozvěděl, že limit je 40 let, fakt mě to naštvalo. Jo, občas jsem unavenej a tak poztřebuju pauzu, ale aby nejlepší občan ČR nemoh bejt prezident kvůli nějakýmu pravidlu?!

Hele jako WTF? Vyhrali kdeco a jakmile nesplnej jednu podminku (mimochodem celkem logickou, 18 turnaju za rok neni tak moc), tak je hned potreba menit pravidla? Naopak je dobre, ze to nedostane svetova jednicka, protoze pak je tu motivace i pro ty ostatni, nez jen pridat dalsi cenu tomu nejlepsimu…

… 18 turnaju za rok neni tak moc) …
Tak pro nás amatéry asi ne 🤭

Ale vážně - já si myslím, že je to celkem záhul. Je třeba si uvědomit, že profi turnaj je v podstatě 6 dní hry v jednom týdnu (pokud projdou cutem), k tomu cestování a potřeba tréninku.
Nejsem statistik, ale bylo by zajímavé zjistit, jak by se ten průměr změnil pro 50 nebo 60 odehraných kol.

Ale je pravda, že pravidla byla známá předem, takže taky nechápu, proč brečí.

pro srovnání, včera dával svoje čísla Ian Poulter, který ročně odehraje více jak 20 turnajů
1636699368413.webp

Tak pro nás amatéry asi ne 🤭

Ale vážně - já si myslím, že je to celkem záhul. Je třeba si uvědomit, že profi turnaj je v podstatě 6 dní hry v jednom týdnu (pokud projdou cutem), k tomu cestování a potřeba tréninku.
Nejsem statistik, ale bylo by zajímavé zjistit, jak by se ten průměr změnil pro 50 nebo 60 odehraných kol.

Ale je pravda, že pravidla byla známá předem, takže taky nechápu, proč brečí.
Tak záhul je to jednoznačně, ale o tom to asi trochu je. Proto se pravděpodobně nerozdávaj miliony dolarů za sezení na gauči. Na druhou stranu, i kdyby odehrála těch kol 100 (což je cca polovina týdnů v roce), tak je to s ohledem na "náročnost povolání" pořád takové žmoulání holubů v nose ve srovnání s řadou jiných...

Já si uvědomuju, že část té zprávy se může ztratit v komunikačním šumu, ale prostě mi to silně zavání fňukáním. Což mi zas na Kordovic, alespoň dle jejich mediálního obrazu, uplně nesedí. Spíš mi přišli jako cílevědomí dříči (celá rodina)....

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom