Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz NOVÉ PODCASTY Marka Nového o golfu závažně i lehkovážně

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
NOVÉ PODCASTY Marka Nového o golfu závažně i lehkovážně (GolfDigest.cz)

KOMENTÁŘE > PODCAST jako nová forma předávání informací vznikl už v roce 2004 a za jeho vznikem tehdy stál Adam Curry. Možná ho to v té chvíli ani nenapadlo, ale jeho „způsob šíření informací zvukem“, tedy podcasting, začal velmi záhy a rychle konkurovat klasickým radiostanicím.

Pokračovat ve čtení...

A tady je link

Jsou tam dva díly, Šebrle a Cafourek.

A tady je link

Jsou tam dva díly, Šebrle a Cafourek.
At jsi vypnou mobily :)

Poslechl jsem si oba Podkasty.Celkem pohodové povídání,oba dva hosty jsem osobně viděl několikrát v turnajích a moderátor M.Nový potvrdil ve zmiňovaných rozhovorech,že se dnes už spíše věnuje tréningu klientů,kde jsem ho v poslední době vice registroval než jako prioritně hráče.
Pro začínající golfisty docela poučné,v tom smyslu jak zaměřit treningový proces a
mít z něj nějaké výstupy.Hezký příklad byl simulovaný trening krátké hry,kde se dopatovává nejhhůře umístěný míč při čipu a vzniká tak určité skóre,které je následně vedené v tréningové statistice a je to určitý porovnatelný faktor.Prostě do treningu vnést více soutěživých disciplín a celkově mít svůj trening pestrý a zábavný,
včetně i nekonfortních herních situací.

Ano po technické stránce je to trochu amatérsky udělané,také mě to neuniklo.
Spíše jsem vypíchl to podstatnější,a nad ostatním přimhouřil oko.;)

Ano po technické stránce je to trochu amatérsky udělané,také mě to neuniklo.
Spíše jsem vypíchl to podstatnější,a nad ostatním přimhouřil oko.;)
mě spíš mrzí, že jsem neslyšel konec, než že bych chtěl hodnotit kvalitu.

Tak nějak to beru, že jde o první pokus golfisty a trenéra :-) až bude mít 100 dílů a 10K posluchačů, tak bude na čase řišit kvalitu, teď je to pro mě jen obsah :)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom