Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Občerstvení na hřišti

Ondra

Nováček+
Vidím, že sem moc lidí z východu nepíše, tak to zkusím napravit:
Předvčerem Kravaře:
- 9 ztracených míčků
- 5 parů
- 1 birdie
- výsledek 1. devítka 39+X, 2. devítka 48. Na můj HCP a ty ztráty ještě OK.

Trochu smutné že nikde na hřišti není možnost se osvěžit, nikdo nejezdil s pitím..při třicítkách ve stínu by se to docela hodilo. Sympatická je cena 1200/víkend.

Copak nekde jinde nekdo jezdi po hristi s pitim?
Na vetsich hristich se to dela... bugina s obcerstvenim. Ale nekde je to treba jen o vikendu atp.
Ja zrovna na toto fakt nespoleham :D

Jo, jak říká kolega, jezdí buginy s občerstvením (jídlo je jedno, jde o studené pití). Když vezmu třeba Ostravici, tak tam jsou na hřišti celkem tři automaty, kde si člověk může načepovat kolik studené vody chce a dříve ještě u každého automatu bývaly v chladničce ručníky na osvěžění, buginy taky občas jezdí (ale abych pravdu řekl, tak nevím jestli jen v rámci turnajů nebo i normálně). V Kravařích navíc první devítka nekončí u klubovny, takže si nejde jen tak odběhnout. Jestli mám jako provozovatel usilovat o spokojenost zákazníků, a vím že 5 hodin ve vedrech nezavadí o jinou chladnou vodu než z potoka, tak poslat po hřišti buginu se studenou vodou je jednoduchý a levný způsob jak u nich získat hodně bodů..

ale možná jsem rozmazlený :D

@Ondra: Vida, na možnost načepováni vody jsem zapomněl. To mají ve Františkových lázních, na hřišti je několik míst, kde to jde. Zprvu jsem měl obavy o kvalitu vody (je to v barelech s ventilkem), ale zbytečně. Nevím, jak to dělají, ale voda vždy studená a lepší na chuť, než je běžně ve vodovodu.

@requo : možná bys mohl založit vlákno a přesunout diskusi o možnostech občerstvení tam?

Ano. V České Lípě lze zavolat z hřiště na recepci a objednat si. Děvčata dovezou bugynou.

Bohužel, já tomu jen přihlížel, ale neúčastnil se;) Ale jsem přesvědčen, že to musí fungovat:D
To víš, už musíme sbírat tipy na Requo cup. :D tohle já osobně beru jako tip pro soupeře....bych toho po takovémto ladění už moc neodehrál :p

Ano. V České Lípě lze zavolat z hřiště na recepci a objednat si. Děvčata dovezou bugynou.
u nás ve Svratce to je naprosto běžné a dokonale to funguje .. kšeft je kšeft :)

Mne by se libilo cerstve kafe. Kdyby se delalo. Na nejake vyhlidce u hezke jamky.

Btw. Na tech resortech, co jste zminovali, jak se clovek dozvi o moznosti si cinknout a nechat neco dovest? Jsem to nikde nezaregistroval, pravda, nepatral jsem.

Vy jste teda rozcapený!:cool: Beru si na turnaj vždy tolik vody, abych přežila turnaj. Zažila jsem rozvoz pití na hřišti letos na dětské tour, vozili horký čaj, byla příšerná siberie. Pak občerstvení v rámci turnaje, jezdí bugyna s různými nápoji. U nás na naší devítce máme výhodu, že po každé trojici jamek se jde kolem klubovny. Ale chápu velké osmnáctky, tam je to jistě vhod - jak záchody, tak možnost pitné vody. Na Hamrech je automat na pití, takový ten s lahvemi.

To si budu pamatovat! :-)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom