Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Opravdu nevím, kdy budu zase hrát, přiznal Woods, že jeho návrat je v nedohlednu

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Opravdu nevím, kdy budu zase hrát, přiznal Woods, že jeho návrat je v nedohlednu (GolfExtra.cz)

Když se Tiger Woods na loňském Hero World Challenge optimisticky vyjádřil o tom, že by chtěl v roce 2024 hrát aspoň jeden turnaj za měsíc, vyvolal ve fanoušcích velkou naději. Ta se ale nikdy v průběhu uplynulé sezóny nenaplnila. Tigerovo mnoha operacemi zmožené tělo mu dovolilo pouhých pět akcí, z nichž čtyři pro něj skončily předčasně. A tak je Woods o rok v později v prognózách mnohem opatrnější.

Pokračovat ve čtení...

Chápu jeho chuť hrát a pořád soutěžit, ale tohle prostě už není důstojný konec takové hvězdy - už je to jen exhibiční účast - pominu, že si s tím hodně kazí svoje neuvěřitelné statistiky třeba právě v počtech nebo procentech neprojití cutem, což mu teda asi může být jedno. Ale jezdit na turnaje s napětím, jestli budu moct chodit nebo ne, jestli se trošku neochladí, s čímž má hned problém, jestli zdraví vydrží dvě, tři nebo čtyři kola - a jestli projdu těsně cutem - no nevím, přijde mi to trochu zbytečné. Zajímalo by mě, jestli je za tím opravdu jeho hlava, která prostě chce soutěžit tak, jak byl zvyklý nebo jestli je to víc o marketingu ve prospěch těch jeho nových značek atd. (podobně jako Hirscher v lyžování a jeho krátký návrat, což taky souviselo s novou značkou). U některých hvězd ve sportu jsem hrozně litoval, jak skončili brzo (jako dítě jsem tak strašně fandil Wilanderovi a nemohl jsem pochopit, proč končí jako č.1 a tuším že ve 25 letech, jiní to zase protahují až skoro na konec závodní listiny). Taky ale chápu, že se třeba chce ukázat dětem, aby si pamatovali, jak ho viděli závodně hrát, tím spíš, že hraje jeho syn. Naopak třeba styl Langera mě fascinuje - pokorný přesun včas na Champions tour a tam boření rekordů a prostě férový boj ve své kategorii i s těmi mladšími. A jen sem tam odskok na Masters nebo jiný turnaj, ale s vědomím, že na to kromě délky ran prostě pořád herně má.

Nojo, ale když chce ještě hrát, tak jinou možnost, než PGA nemá. Na ChampionsTour ještě nemá věk.

A proč by nemohl hrát LIV?

A proč by nemohl hrát LIV?
Tam je také víc jak jeden turnaj měsíčně. Navíc je perfekcionista, takže by nejspíš neomezil tréninkovou zátěž.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom