Na FB na mě už nějakou dobu vyskakují placené odkazy "PavlovyGolfovéTour"
http://www.pgtour.cz/
když jsem koukal na seznam turnajů, tak je to pro mě vše kousek a hezká hřiště. Hrajete to někdo? Pro nás cukrožrouty je příslib něčeho dobrého z domácí pekárny v turnaji lákadlo
Hraju PG asi tři roky a jednoznačně doporučuju. Podle mě v současnosti nejlepší tůra v okolí Prahy co se přístupu pořadatele týká.
Promotér (Pavel Hruška, proto Pavlova Golfová Tour) se tomu neskutečně věnuje a PG založil jako odpověď na tůry, kde se o hráče nikdo nestará (svačinu asi najdete někde na jedničce, vyhlášení možná bude a možná ne) a promotéra člověk nevidí, jak je rok dlouhý.
Před startem tě uvítá a dostaneš svačinu (houska, voda, ovoce), po devítce stánek s občerstvením (sladké, slané, káva teplá / studená, případně na podzim čaj, ochutnávky vína, kdo má zájem tak i nějaké prosecco nebo panáček).
Na startu bývá osobně Pavel, u stánku podle počtu startujících zase Pavel, nebo nějaký jeho pomocník.
Vyhlašování po hře - snad 20 vyhlášených výherců, vybíráš si ze stolu plného výher - vína, všelijaké vouchery, golfové věci. Ceny nejsou nějak přehnaně hodnotné, tak tam vesměs nechodí pitomci. Ale i tak už několik lidí prohlásil za nežádoucí, že je na své tůře nechce. Ocenění na konci tůry za celý rok je pak pohodový večer, vloni spojený s ježděním na motokárách.
Jediné negativum, ale spíš z jeho pohledu - zavedení Pražské golfové karty snížilo počet hráčů na hřištích, kde je PGC. Vloni na Zbraslav a do Mstětic chodilo výrazně víc lidí, než chodí letos. A to ještě před vyhlášením PGC domluvil několik termínů na Černý most, aby byla nabídka pro hráče pestřejší.
Takže když můžu, jdu na jeho turnaj - vím že tam bude pohoda a fajn lidi. A kde můžu, tuhle tůru doporučuju