Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Plánujete změnu měření vzdálenosti pro rok 2025?

Plánujete změnu měření vzdálenosti pro rok 2025?

• Ano, používám laserový dálkoměr a uvažuji o jeho obnově.

Hlasy: 0 0,0%
  • Ano, používám GPS hodinky, ale zvažuji přechod na laserový dálkoměr.

• Ano, používám laserový dálkoměr, ale zvažuji pořízení GPS hodinek.

• Ano, používám mobilní telefon s golfovou aplikací a plánuji přejít na jiné zařízení

• Hlasovalo
    25

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
2025-anketaGPS.webp

(doprovodné foto generováno AI - ChatGPT)
Plánujete změnu měření vzdálenosti pro rok 2025?

Jak je na tom vaše technologické vybavení na hřišti? Používáte GPS hodinky, laserový dálkoměr nebo mobilní aplikaci? Plánujete pro rok 2025 jejich upgrade, nebo jste spokojení s tím, co máte? Chystáte se pořídit něco nového, přejít na jiný typ technologie, nebo jen doladit detaily? Zajímají nás vaše plány a preference, ať už jde o novější modely hodinek, dálkoměrů nebo šikovné aplikace na telefonu.

Zapojte se do ankety a dejte nám vědět, co vás letos láká! Podělte se také v komentářích o vaše zkušenosti a třeba i tipy na osvědčené technologie. 😊⛳

První dva roky jsem nic nepoužíval, protože nalijeme si čistého vína, stejně jsem trefoval tak nějak náhodně. V průběhu roku 2024 jsem tak různě zkoušel apky do mobilu a používám Golf Pad. Ukáže vzdálenosti, je tam mapa, jde nastavit místo kam chcete hrát a zaznamená hůl, kterou hraji (na jeden dotek). Zpětně se mohu podívat jak na výsledek, taky i rány a vzdálenosti. Takže dokud se výrazně nejlepším, což nehrozí, tak asi zůstanu u tohoto.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom