Zapůjčení nestačí, omlouvám se. Já je četl (a snad si něco i zapamatoval). V telefonu mám ve formátu PDF obě verze.
Ale chtěl bych je koupit, protože některé věci v hráčské edici chybějí a čekám velké dohady během turnajů.
Pravidlo 13.2b, které podle mě může být velmi často v akci - zasáhnu vyndanou vlajkovou tyč, nebo obsluhující osobu. V plné verzi pravidel je to krásně popsané - neúmyslné zasažení je bez trestu a míč hraju z místa jeho zastavení, u úmyslného někdo trest dostane a míč se vrací na původní místo. V hráčské edici se o tom nemluví. Tohle podle mě přitom opravdu reálně hrozí velmi často.
Pravidlo 6.2 je v hráčské edici v podstatě vynechané a přitom se ta situace zejména na začátku sezóny a začínajícím hráčům může stát poměrně často. Jde o situaci, kdy jsem se první ranou nedostal z vlastního odpaliště a dosud jsem mohl posunout kameny, nově to nesmím - ale zato si můžu míček znovu beztrestně pro duhou ránu natýčkovat kdekoliv v oblasti odpaliště. Ale pro jiné odpaliště na hřišti to neplatí, jen pro to aktuálně hrané. To v hráčské edici prostě není