Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HrejGolf.cz Pojištění golfistů není marná a drahá záležitost

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
@Zdeněk Fekar: Se zájmem sem si článek přečetl - koneckonců, jsme to tady na Jamce řešili. :) Pár info bylo pro mě nových. Takže za to díky.

Tabulka na konci článku je dle mého zavádějící. Už jsme se těšil, jak u ČSOB na to vyzraju za 307 Kč, a ejhle, po rozkliknutí člověk zjistí, že se jedná o pojištění na měsíc. Při nastavení na rok mi to za Tuzemsko vyplivlo přes 3000 Kč. První tři produkty od GolfPlan jsou roční ceny.

@Zdeněk Fekar: Se zájmem sem si článek přečetl - koneckonců, jsme to tady na Jamce řešili. :) Pár info bylo pro mě nových. Takže za to díky.

Tabulka na konci článku je dle mého zavádějící. Už jsme se těšil, jak u ČSOB na to vyzraju za 307 Kč, a ejhle, po rozkliknutí člověk zjistí, že se jedná o pojištění na měsíc. Při nastavení na rok mi to za Tuzemsko vyplivlo přes 3000 Kč. První tři produkty od GolfPlan jsou roční ceny.

Michale, díky za upozornění a sorry za pozdní reakci - včera jsem pomáhal v lékárně balit zásilky a navíc mi kupodivu nepřišla z Jamky žádná notifikace. Tak jsem Tvoji poznámku našel spíš náhodou, když jsem koukal, co je tady nového. Každá článek nekontroluju, ale upozornil jsem kolegu, aby se na to mrknul a uvedl na pravou míru. Dík a drž se! Zd.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom