Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Pořádá váš klub Novoroční odpal? A účastníte se?

Pořádá váš klub Novoroční odpal? A účastníte se?

• Ano, pořádá ho občas a rád/a se účastním, když mám příležitost.

Hlasy: 0 0,0%
  • Ano, pořádá ho občas, ale letos jsem se nezúčastnil/a.

• Nejsem zatím členem klasického klubu, ale zní to jako skvělý nápad, který bych rád/a někdy zažil/a.

• Hlasovalo
    15

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
NovorocniOdpal-anketa.webp

(doprovodné foto generováno AI - ChatGPT)
Jak se loučíte se starým rokem ve svém klubu?

Mnoho golfových klubů organizuje pro své členy i jejich rodiny nebo přátele tradiční Novoroční odpal. Je to krásný způsob, jak přivítat nový rok na hřišti a symbolicky "odpálit" starý rok pryč. 🎉🏌️‍♂️

Formát akce bývá různorodý – od rány driverem na dálku, přes přesné trefování na blízký grýn, až po symbolické odpaly na terč. Podstatou ale zůstává jednoduchá myšlenka: poslat míček do Nového roku a společně si užít první golfovou chvíli roku.

👉 A jak je to u vás? Stručně anketa a níže témata k rozvedení.
  • Pořádá váš klub něco podobného? Popište!
  • Zúčastnili jste se letos, nebo máte nějaké vtipné či výjimečné zážitky z minulých let?
  • Pokud ne, chtěli byste podobnou tradici zavést? Jak by mohla vypadat?
Podělte se o své příběhy a třeba inspirujete ostatní kluby k vytvoření nové golfové tradice! 🎆⛳

Na Kotlině je to tradice. Pokud počasí dovolí, tak se jde i na hřiště ;)
Letos jsem se bohužel nemohl účastnit, protože jsem měl trojku na žíle :D :D :D

Tak mě napadá, nedělal se např. v Praze odpal přes Vltavu? Myslím že by to byly Hodkovičky? Nebo jsem to pomotal? (Osobně jsem se neúčastnil, ale mám dojem, že jsme to někdy kolem 2016, 17 tady na Jamce rozebírali)? Spousta souvislostí, přes riziko zranění u mega ranařů až po eko-aspekt házení míčků do řeky. :)

Jinak v Hořehledech je postupné čipování na grýn sedmičky z terasy/zahrady @mkopcak domu (5 pokusů kvalifikace, každé trefení grynu = 1 pokus do finále). Několikrát jsem byl, párkrát vynechal. Líbí se mi to více, než odpal driverem, který mi ale přijde takový symboličtější. Tohle je zase více pro všechny, myslím. Na můj vkus se to sice trochu táhne... jedna rohož, zdlouhavé při velkém počtu účastníků. Ale zase to vhodně vyplňuje odpolední "čas" setkání. Výborné bývá související opékání buřtů. A když není teplotně zima, tak je to fajn. Ale tradice je to tuze pěkná. :)

Upraveno:
Tak mě napadá, nedělal se např. v Praze odpal přes Vltavu? Myslím že by to byly Hodkovičky? Nebo jsem to pomotal? (Osobně jsem se neúčastnil, ale mám dojem, že jsme to někdy kolem 2016, 17 tady na Jamce rozebírali)? Spousta souvislostí, přes riziko zranění u mega ranařů až po eko-aspekt házení míčků do řeky. :)

Jinak v Hořehledech je postupné čipování na grýn sedmičky z terasy/zahrady @mkopcak domu (5 pokusů kvalifikace, každé trefení grynu = 1 pokus do finále). Několikrát jsem byl, párkrát vynechal. Líbí se mi to více, než odpal driverem, který mi ale přijde takový symboličtější. Tohle je zase více pro všechny, myslím. Na můj vkus se to sice trochu táhne... jedna rohož, zdlouhavé při velkém počtu účastníků. Ale zase to vhodně vyplňuje odpolední "čas" setkání. Výborné bývá související opékání buřtů. A když není teplotně zima, tak je to fajn. Ale tradice je to tuze pěkná. :)
Ale zase v Hořehledech bylo super krásné počasí a ty prodlevy jsou super na společný pokec a seznámení, buřty a nějaké to pití. ;)

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom