Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Povolání - Lovič míčků

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
+0,8
To bych chtěl dělat :)

To bych chtěl dělat :)

Hezky, ja vcera na Kypru na jedne jamce v jednom krovi :) chtelo se mi dost na zachod a .... 20 krasavcu na me vykouklo tak jsem je posbiral no :)

Přílohy

• IMG_9193.webp
    IMG_9193.webp
    58,8 KB · Zobrazení: 370
Hezky, ja vcera na Kypru na jedne jamce v jednom krovi :) chtelo se mi dost na zachod a .... 20 krasavcu na me vykouklo tak jsem je posbiral no :)
Jé a i žlutej :D

Ja mam rekord asi 195 za 18, ve Svycarsku jeden den dostrihavali pulmetrove roughy, a hledacku jsem mel s sebou :) a tam to byl same kvalitni mice :)

Jojo, zlutej Titleist :) uz od vyroby neboj :)
Nebojim. Jinejma než žlutejma nehraju :D Ale tam jsem nebyla ;)

Jendo, hledacka micku? Myslis asi pritelkyni co? :) ta se zapotila :)
myslim, ale to byl easy job, jako bys je sbiral v regulernim rafu, pulka byla rozsekla, ale hratelnych zustalo tech 195 :)

Jendo co ty delas s mickama ? Musi se ti prece uz par let hromadit !! :-)

Divam se na ten box s mickama co jsem za dva roky nasbiral na Diamondu, musí jich byt par tisicu .... a uz se mi hromadi, neboť ted uz ztracim relativne malo... :)
Priklad v utery, byl turnaj na hristi a ja sel v podvecer a nasbiral jsem asi 50 micku ve vode

Jendo co ty delas s mickama ? Musi se ti prece uz par let hromadit !! :)
drive se mi hromadil mice po stovkach, horsi jsme prodaval, s lepsima hraju, cca 200 jich jeste mam, ale od te doby, co nemam hledacku, pomalu ubyvaji

Já si snad to lovítko na míčky taky koupím. :)
To nemůžete přeci nikdy uhrát? Nefunguje někde výkup?

drive se mi hromadil mice po stovkach, horsi jsme prodaval, s lepsima hraju, cca 200 jich jeste mam, ale od te doby, co nemam hledacku, pomalu ubyvaji
;)nepřebývají ti nějaké žluté?

Divam se na ten box s mickama co jsem za dva roky nasbiral na Diamondu, musí jich byt par tisicu .... a uz se mi hromadi, neboť ted uz ztracim relativne malo... :)
Priklad v utery, byl turnaj na hristi a ja sel v podvecer a nasbiral jsem asi 50 micku ve vode
;) taky se zeptám, jestli nemáš žluté navíc?

Jak je to s tím výkupem míčků, vykupují se někde/někdo pravidelně? Ne tedy že bych potřeboval, vše spotřebujeme, ale třeba by se ta info někomu hodila? Případně funguje třeba výkup na resortech?

Jak je to s tím výkupem míčků, vykupují se někde/někdo pravidelně? Ne tedy že bych potřeboval, vše spotřebujeme, ale třeba by se ta info někomu hodila? Případně funguje třeba výkup na resortech?
drive mi vykupoval v AMgolf na Smichove, 3-5kc/mic, dle kvality, klidne spinave

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom