- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
To bych chtěl dělat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
To bych chtěl dělat
Jé a i žlutejHezky, ja vcera na Kypru na jedne jamce v jednom krovi chtelo se mi dost na zachod a .... 20 krasavcu na me vykouklo tak jsem je posbiral no
Nebojim. Jinejma než žlutejma nehraju Ale tam jsem nebylaJojo, zlutej Titleist uz od vyroby neboj
myslim, ale to byl easy job, jako bys je sbiral v regulernim rafu, pulka byla rozsekla, ale hratelnych zustalo tech 195Jendo, hledacka micku? Myslis asi pritelkyni co? ta se zapotila
drive se mi hromadil mice po stovkach, horsi jsme prodaval, s lepsima hraju, cca 200 jich jeste mam, ale od te doby, co nemam hledacku, pomalu ubyvajiJendo co ty delas s mickama ? Musi se ti prece uz par let hromadit !!
nepřebývají ti nějaké žluté?drive se mi hromadil mice po stovkach, horsi jsme prodaval, s lepsima hraju, cca 200 jich jeste mam, ale od te doby, co nemam hledacku, pomalu ubyvaji
taky se zeptám, jestli nemáš žluté navíc?Divam se na ten box s mickama co jsem za dva roky nasbiral na Diamondu, musí jich byt par tisicu .... a uz se mi hromadi, neboť ted uz ztracim relativne malo...
Priklad v utery, byl turnaj na hristi a ja sel v podvecer a nasbiral jsem asi 50 micku ve vode
kouknu domanepřebývají ti nějaké žluté?
drive mi vykupoval v AMgolf na Smichove, 3-5kc/mic, dle kvality, klidne spinaveJak je to s tím výkupem míčků, vykupují se někde/někdo pravidelně? Ne tedy že bych potřeboval, vše spotřebujeme, ale třeba by se ta info někomu hodila? Případně funguje třeba výkup na resortech?