Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

HRA Poznej ČR hřiště (jamku) podle fotky 2025

Já vím já vím a už dneska nemůžu! Sakra! Tohle mě štve. Vždycky když si to vyplácám, tak nemůžu hádat a nebo mě těsně někdo předežene...
Můžeš navrhnout doplnění pravidel:
7. Člen soutěžního výboru může v jednom kalendářním dni získat 2 body.
8. V případě většího počtu stejných správných odpovědí získá bod také člen soutěžního výboru i když jeho odpověď nebyla nejrychlejší.
Já to pak schválím s platností od 3.3. 😂

Upraveno:
Můžeš navrhnout doplnění pravidel:
7. Člen soutěžního výboru může v jednom kalendářním dni získat 2 body.
8. V případě většího počtu stejných správných odpovědí získá bod také člen soutěžního výboru i když jeho odpověď nebyla nejrychlejší.
Ja to pak schválím s platností od 3.3. 😂
To néééé. To by se mohl @requo dožadovat platnosti i v roce 2026, kdy doufám tuto krásnou zábavu zopakujeme.

Já vím já vím a už dneska nemůžu! Sakra! Tohle mě štve. Vždycky když si to vyplácám, tak nemůžu hádat a nebo mě těsně někdo předežene, … nejčastěji @Sajason! Pamatuji si a píšu si! :)
Jj taky mám takovouhle zkušenost akorát jich tam mám víc ale taky je mám zapsané a už vím koho skalpovat 😃

Původně byla myšlena otevřená FW jamky č. 5, jde jsou hráči, ale vnitřním outem je vlevo oddělená jamka č. 4, jejíž FW je sice schovaná za vzrostlými stromy vlevo, ale jsou vidět dámská odpaliště na 4, takže jsem nakonec uznal i tuto variantu.

Poznej hřiště a jamku( green ) v popředí.
IMG_20241015_121316~4.webp

Další nápověda je v podstatě zbytečná. Pro vlčáky jsem po půlnoci k dispozici, ale připravte si obratem hádanky, ať z toho taky něco mám. Jsem zvědav, kdo z TOP 2 bude rychlejší? POZOR! Finále soutěže se blíží❗

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom