Můj švih na 19.jamce - principy a pravidla:
---
Hraju aktivně golf: 4 roky
Můj současný HI (HCP) je: 25
Hůl, kterou na videu hraju je: 7i/driver/3 dřevo/wedge
Můj typický úder je: draw/slice/nevím...
Ránu, kterou se snažím eliminovat je: topinka
---
Pro všechny, co na Švihy reagují: Reagujte prosím slušně a konstruktivně. Vlákno slouží především jeho vlastníkům s cílem mu pomoci, pochválit... nerozvíjete offtopic diskuse (budou přesunuty jinam). Pamatujme - každý jsme nějak začínali a každý máme svůj individuální švih. A už samo o sobě je odvaha ho někam nasdílet.
Obecně platí, že lidé jsou ochotnější radit a pomáhat lidem, které znají. Takže se prosím pokuste účastnit diskusí na dalších částech webu. Seznamte se s místními lidmi a nechte je vás trochu poznat. Pak v části fóra „Můj švih“ získáte více zpětné vazby a případných rady a během tohoto nadále získáte dále nové golfové přátele a známosti.
---
(průběžně doplňováno, jak vyžaduje situace)
- Jedno vlákno na osobu. Nové své švihy nahrávejte do svého vlákna, bude vidět vývoj a progres... průběžně doplňujte své další švihy do stejného vlákna.
- Správný název vlákna v podobě: Můj švih (nickname) - dobře se dohledává a zobrazuje.
- Žádné video nebo obrázek? Pak nezakládejte do této kategorie své vlákno, ale položte otázku do kategorie fóra "Trénink, cvičení, hra"
- Vytvářejte dobrá videa. Ideálně dvě videa celé osoby. Nahrávka by měla být zhruba ve výšce metr nad zemí, jak zepředu, tak z pohledu směru hry. Zepředu stát v ose, uprostřed postoje a pokud možno moc neklepat s kamerou. Nahrávka zezadu (z pohledu hry) by měla být v ose rovnoběžná s rameny, stehny a boky. Čím lepší video, tím věší šance, že se dá k tomu něco říci a poradit. Videa se NEDAJÍ nahrát přímo na 19.jamku, využijte služby třetí strany (ideálně youtube) a vložte na video odkaz.
- Nemažte stará videa ze svých zdrojových umístění - přestanou se pak zobrazovat i na Jamce a příspěvky a diskuse je pak "neúplná"
---
Hraju aktivně golf: 4 roky
Můj současný HI (HCP) je: 25
Hůl, kterou na videu hraju je: 7i/driver/3 dřevo/wedge
Můj typický úder je: draw/slice/nevím...
Ránu, kterou se snažím eliminovat je: topinka
---
Pro všechny, co na Švihy reagují: Reagujte prosím slušně a konstruktivně. Vlákno slouží především jeho vlastníkům s cílem mu pomoci, pochválit... nerozvíjete offtopic diskuse (budou přesunuty jinam). Pamatujme - každý jsme nějak začínali a každý máme svůj individuální švih. A už samo o sobě je odvaha ho někam nasdílet.
Obecně platí, že lidé jsou ochotnější radit a pomáhat lidem, které znají. Takže se prosím pokuste účastnit diskusí na dalších částech webu. Seznamte se s místními lidmi a nechte je vás trochu poznat. Pak v části fóra „Můj švih“ získáte více zpětné vazby a případných rady a během tohoto nadále získáte dále nové golfové přátele a známosti.
---
(průběžně doplňováno, jak vyžaduje situace)
Upraveno: