Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Překvapivé pozvánky na Masters. Poprvé ji dostal hráč LIV Golf

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Překvapivé pozvánky na Masters. Poprvé ji dostal hráč LIV Golf (GolfExtra.cz)

Velmi překvapivá zpráva přišla ve středu z Augusta National Golf Clubu. Organizátoři Masters udělili pro letošní ročník slavného majoru hned tři speciální pozvánky, z nichž jednu dostal Joaquin Niemann, hvězda LIV Golf. Další dvě pak přijali Thorbjorn Olesen a Ryo Hisatsune.

Pokračovat ve čtení...

Je to - vzhledem k naprosto zkreslenému světovému žebříčku - úplně logické (a správné), že pořadatele majorů budou muset začít rozdávat pro hráče LIV divoké karty, pokud budou chtít mít co nejkvalitnější startovní pole.

...akorát pak ten světový žebříček ztrácí svoji vypovídací hodnotu.

...akorát pak ten světový žebříček ztrácí svoji vypovídací hodnotu.
Obávám se, že ten už tu vypovídací hodnotu ztratil dávno. Už jenom tím, jak se přidělují body za jednotlivé turnaje s evidentní a do očí bijící podporou PGA Tour

Obávám se, že ten už tu vypovídací hodnotu ztratil dávno. Už jenom tím, jak se přidělují body za jednotlivé turnaje s evidentní a do očí bijící podporou PGA Tour
Chtěl jsem napsat něco podobného, světový žebříček je nyní už jen k smíchu:down:......což je škoda. Dříve jsem do něj skoro každé pondělí nakoukl jaké tam nastaly pohyby...a tak. Teď už cca 2 roky nic.....nezajímá mě:(.

Ale hráči LIV si za to můžou sami, upsali se "ďáblu" (penězům) a věděli moc dobře co je čeká. A teď to přišlo a všichni najednou plačou.

Až do LIV přejde McIlroy, tak to teprve začne být zajímavé.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom