Dostal se ke mně dotaz, zda-li by nešlo k MojeHry přidat možnost zadávat i výsledek na jednotlivých jamkách. V tuto chvíli se ke každé hře zadává:
- celkový počet ran (+ volitelně z toho počet patů), viz screen: ostatní pole jsou zpravidla "schovaná" a k vyplnění nepovinná
Realizace návrhu by byla pravděpodobně v podobě:
#1.jamka: PAR JAMKY | POČET RAN | z toho patů
...
- zadávat si jednotlivé jamky a tím sledovat svojí dlouhodobou úspěšnost
- nějakou hrubou analýzu úspěšnosti PAR3/4/5 atp
- dlouhodobý eklektik pro dané hřiště... atd
Stoprocentně by zůstal zachován i současný způsob zadávání celkového počtu ran. Toto by to pouze doplnilo pro zájemce.
Otázka: Pokud používáte evidenci her v mGolf, nebo o tom uvažujete, uvítali byste tento alternativní způsob nebo bohatě postačuje dosavadní možnost zadávání celkového počet ran? Viz anketa, případně komentář a dotazy do vlákna. Díky za názory! Aby bylo realizováno, potřebuji najít určitý počet vážných aktivních zájemců o tuhle novou vlastnost. Jen do šuplíku se mi to moc dělat nechce.
- celkový počet ran (+ volitelně z toho počet patů), viz screen: ostatní pole jsou zpravidla "schovaná" a k vyplnění nepovinná
Realizace návrhu by byla pravděpodobně v podobě:
#1.jamka: PAR JAMKY | POČET RAN | z toho patů
...
- zapnutelné/vypnutelné v Nastavení pro každého
- zobrazeno 18 řádků pro 18.jamek (uživatel by vyplnil, jen to co chce)
- uživatel by si při první návštěvě hřiště sám zadal PAR jamek, mohl by použít tuto šablonu pro stejné hřiště i příště (ale nemusel), nějaké načeprání defaultně asi v budoucnu
- počet patů z celkového počtu ran na jamce volitelně (ale doporučené)
- zadávat si jednotlivé jamky a tím sledovat svojí dlouhodobou úspěšnost
- nějakou hrubou analýzu úspěšnosti PAR3/4/5 atp
- dlouhodobý eklektik pro dané hřiště... atd
Stoprocentně by zůstal zachován i současný způsob zadávání celkového počtu ran. Toto by to pouze doplnilo pro zájemce.
Otázka: Pokud používáte evidenci her v mGolf, nebo o tom uvažujete, uvítali byste tento alternativní způsob nebo bohatě postačuje dosavadní možnost zadávání celkového počet ran? Viz anketa, případně komentář a dotazy do vlákna. Díky za názory! Aby bylo realizováno, potřebuji najít určitý počet vážných aktivních zájemců o tuhle novou vlastnost. Jen do šuplíku se mi to moc dělat nechce.