Hehe jasně, to si zaslouží vědět všichni no
To se takhle jednou ráno probudíte a máte dobrý pocit, jdete na driving na Machnín a wedge jdou, dlouhý železa jdou, driver jde ... jste v šoku ... přijedete na nějaký hřiště, například na Malevil na ligu ... čiště náhodou ... řeknete si, že si dáte ještě košík nebo dva tam ... a ono ejhle ... wedge jdou, dlouhý železa jdou a driver jde taky ... že bych konečně ten golf začal umět? ale jak se říká, pýcha předchází pád
postavíte se na jedničku na žlutý, který bylo na ligu zákeřně úplně vzadu a vezmete do ruky ten driver, který celý den lítal dobře a prásk ... luxusní rána, dlouhá, ale slice jako kráva, out a sebevědomí a pocit na bodu mrazu. Pokud jste klidný člověk, tak to asi přejdete, ale pokud jste ču**k jako já, tak ve vás prostě začne nahlodávat. A pokud na trojce zopakujete ještě větší slice, tak monstr slice, že vám to zaletí až za fairway dvojky do vody, tak už to v mentálně nestabilním jedinci ( to jako ve mě) prostě bouchne a začnou se dít věci
No a pak když se střídá nezdar s totálním hegešem, tak to pak vypadá na hřišti jako na leteckým dnu holí všech délek
A skončilo to pokusem uklidnění od maršála, který si mě v dobré víře zavolal a chtěl mi "promluvit" do duše. Jenže v mentálně nestabilním jedinci ( to jako opět ve mě) to vyvolá víc vzteku a skončilo to už na 7. jamce prvního dne ... prostě někdo je týmový hráč .... a někdo je ču**k ( opět to jako já)
Proto raději už budu hrát pouze sám za sebe a nechám příležitost někomu, kdo to má v hlavě trošku líp seštělovaný