Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ten chlap je hnusnej! Fotky Berouna (předpokládám) jsou úžasný. Kolik vás tam, rozhodčích je?
Dost mě nadzvedlo že rozhodčí ani pořadatel neumí přikázat větru ať jde do paďous.., ale když hraju tužku tak by to asi nepomohlo..
Ahoj, k tématu rozhodčích a lidí, kteří rozhodují na turnajích o pravidlech?? Podrobují se rozhodčí přezkušování, jak často, a neb papír do smrti?? Někdy rozhodnou mocí funkce pravidlo nepravidlo! Nejčastěji u dropovaní a free dopů. Někdy se mi zdá, ze není nic složiťejšího a nejčastěji se objevujíci. Je zakořeněno mnoho výkladů a možností a ochránce pravidel" rozhodčí" sám tápe a není si přesně jist tak rozhodne RUKOU MOCI, a vlak přes to nejede, a vy mnohdy poškozeni, nemáte dovolání??
JAK Z TOHO VEN!! Jediné OSVĚTA, kdo ??
Promiň, ale z dlouholetých zkušeností si přesně takto nejvíce stěžují hráči, kteří pravidla umí ze všech nejméně a jde spíše jen o typy "všichni se proti mě spiknuli". Neber to prosím osobně, nebuď na mě naštvaný, ale je to zkrátka tak. Skoro na každém turnaji řeším blbé a nesmyslné připomínky těchto hráčů.Ahoj, k tématu rozhodčích a lidí, kteří rozhodují na turnajích o pravidlech?? Podrobují se rozhodčí přezkušování, jak často, a neb papír do smrti?? Někdy rozhodnou mocí funkce pravidlo nepravidlo! Nejčastěji u dropovaní a free dopů. Někdy se mi zdá, ze není nic složiťejšího a nejčastěji se objevujíci. Je zakořeněno mnoho výkladů a možností a ochránce pravidel" rozhodčí" sám tápe a není si přesně jist tak rozhodne RUKOU MOCI, a vlak přes to nejede, a vy mnohdy poškozeni, nemáte dovolání??
JAK Z TOHO VEN!! Jediné OSVĚTA, kdo ??
Děkuji, tvé podání je dostatečné.Ahoj Bohouši. Přiznám se, že mám dost problém porozumět tvému psanému projevu, ale prubnu to:
- rozhodčí musí nejpozději každé 4 roky složit zkoušky totožné s těmi, jako kdyby chtěli získat licenci poprvé. Řada z nich tak činí i častěji
- že se rozhodčí občas upískne je určitě pravda, jsme jen lidé
- ano, dropování se "píská" nejčastěji a je u něj nejvíce chyb. Výklad je jen jeden jediný.
- pokud rozhodčí rozhodne (bez ohledu na to, zda v souladu či rozporu s pravidly), je jeho výrok konečný. Stejně jako v jakémkoli jiném sportu.
- určitě existují instance, které případné pochybení rozhodčích řeší a lze špatného rozhodčího postavit mimo službu
To si myslím, že není zásadně ovlivněno vydáním nové edice pravidel. Je to na 4 roky, i kdyby to mělo být přesně v mezidobí. U mě to platilo určitě i po vydání nových pravidel. Předešlé edice pravidel nebyly tak zásadní. Teď to bude samozřejmě hodně jiné a na nový kurz rozhodčích půjdu už i ve vlastním zájmu.Pokaždé, když vyjdou nová platná pravidla. Stará přestanou platit a tak nemůže platit ani licence. Ať už AM nebo PRO. Historicky to právě bývalo po 4 letech.
Je to tedy hodně dávno, platnou licenci 3.tridy jsem měl v době, kdy jsem prakticky nehrál, ale vsadil bych boty na to, ze mi platila pouze 3 roky, jelikož jsem ji dělal po roce od vydání nové edice pravidel.To si myslím, že není zásadně ovlivněno vydáním nové edice pravidel. Je to na 4 roky, i kdyby to mělo být přesně v mezidobí. U mě to platilo určitě i po vydání nových pravidel. Předešlé edice pravidel nebyly tak zásadní. Teď to bude samozřejmě hodně jiné a na nový kurz rozhodčích půjdu už i ve vlastním zájmu.
Pokaždé, když vyjdou nová platná pravidla. Stará přestanou platit a tak nemůže platit ani licence. Ať už AM nebo PRO. Historicky to právě bývalo po 4 letech.
Co mě je známo, tak to vždy bylo tak, jak píše David, tzn. licence je platná po dobu platnosti dané edice pravidel. Historicky to bývalo tedy 4 roky, tzn. licence mohla platit např. i jen jeden rok, pokud si někdo dělal školení v posledním roce platnosti pravidel.To si myslím, že není zásadně ovlivněno vydáním nové edice pravidel. Je to na 4 roky, i kdyby to mělo být přesně v mezidobí. U mě to platilo určitě i po vydání nových pravidel. Předešlé edice pravidel nebyly tak zásadní. Teď to bude samozřejmě hodně jiné a na nový kurz rozhodčích půjdu už i ve vlastním zájmu.