Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Rozhovor s Petrem Skopovým | ROVNÝ & DLOUHÝ #8

sucháč

Aktivní člen
Klub
Prague Citi Golf Club
HI (HCP)
9,2
Upraveno moderátorem:
Skvělé. Měl jsem dneska ráno/dopoledne před golfem nějaké ježdění, tak jsem si celý díl poslechl v autě a super. Krásně mě to naladilo na následující rychlou hru v Hoře.

Škoda jen, že je to tak dlouhé, na jeden zátah jsem to neslyšel celý, takže 4x přerušeno. Ač v týdnu bych asi nenašel prostor do to celé pustit. Naštěstí teď prostor byl - a dobře jsem udělal. Ve výsledku se mi to ale libilo moc
celé. Pohodové povídání, v prima tónině, pro mě osobně byly nejzajímavější postřehy a tipy p. Skopového ke hře. :up:

---
Ke konci u videí jsem byl trochu dezorientovaný, protože v rádiu v autě to sledovat nemůžu. Naštěstí se dalo vydedukovat, o čem video je. A možná jen u mne, ale zvukové jsem to musel mít v autě úplně naplno, abych slyšel.
---

Nicméně to jsou jen postřehy prip do budoucna. Pro mě tento díl byl přínosnější, než některá z golfových knih. Člověk si tam ty dobré zkušenosti a tipy najde, když chce. :) Díky @sucháč za super dík, už jsem poslal link na něj dál. :up:

Ahoj a díky za komentář. Souhlasím tohle první setkámní s Petrem bylo hodně výživné a dlouhé. Petr je skvělej řečník a nadšenej golfista, stačilo jen nahodit téma a jel....
Druhé povídání, které je již také k dispozici bylo trošku kratší.
A souhlasím také, že máme problém se zvukem. Pořád to děláme "na koleni" a zvuk je určitě hlavní ukazatel. Bohužel u toho druhého povídání s Petrem je to myslím ještě trošku horší. Musíme na tom zapracovat.
Každopádně děkujeme za zpětnou vazbu.

A souhlasím také, že máme problém se zvukem. Pořád to děláme "na koleni" a zvuk je určitě hlavní ukazatel. Bohužel u toho druhého povídání s Petrem je to myslím ještě trošku horší. Musíme na tom zapracovat.
co externí mic?

Jo jo, ale není to úplně levná sranda. Začínáme, musíme krok po kroku.
Ale je třeba nabízet kvalitní produkt nejen obsahově, ale i technicky. Bez toho posluchači postupně odejdou.
Konkurence v podcastech je veliká a čas posluchačů omezen.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom