Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Ryder Cup bez diváků? Jedna z možných variant

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Ryder Cup bez diváků? Jedna z možných variant (GolfDigest.cz)

ZAHRANIČÍ > Že by se letošní Ryder Cup ve Whistling Straits odehrál bez fanoušků? I to je podle generálního ředitele PGA of America Setha Waugha možné.

Pokračovat ve čtení...

Tohle je zrovna soutěž, která mi bez diváku přijde polovičatá. Ale možná je tohle obecná budoucnost. Chceme-to ale ještě? Diváci jen u obrazovek a různé lítající drony kolem sportovců? To se pak od těch esportu nebude lišit už skoro vůbec. Zároveň živé diváky považuju za určitý prvek, se kterým se každý sportovec nemusí stejně vyrovnat - tzn. součást hry. Je to něco jiného, než kamera, kde nevíte, kolik lidí na vás čučí.

PGA Tour bez diváku jednotlivá kola - nějakou chvíli asi ok, RyderCup a spol, tzn. vrcholová akce jednou za dva/čtyři roky tohoto typu - nevím. Já bych chtěl, aby se to posunulo na stav, kdy diváci budou možní.

To je asi příprava na to, aby @mkopcak nemuseli pustit na RC2022 😂

Já, který jsem na žádném PGA nebo RC nebyl a ani to naplánoval, tak přemýšlím, jaká to pro mě bude změna. Uvidím hřiště podobně jako na ET, kde je občas diváků minimum a tím pádem nekoukám na zástupy lidí, ale na čisté hřiště. Neuslysim “in the hole” po každém putu.....na hezkém hřišti je to pro televizní diváky možná malé plus oproti všem těm minusum....

bylo by to určitě diametrálně odlišné. Ještě víc pro samotné hráče a pořadatele. Nedokážu posoudit ekonomiku, ale mě by to asi nevadilo......

To je asi příprava na to, aby @mkopcak nemuseli pustit na RC2022 😂

Já, který jsem na žádném PGA nebo RC nebyl a ani to naplánoval, tak přemýšlím, jaká to pro mě bude změna. Uvidím hřiště podobně jako na ET, kde je občas diváků minimum a tím pádem nekoukám na zástupy lidí, ale na čisté hřiště. Neuslysim “in the hole” po každém putu.....na hezkém hřišti je to pro televizní diváky možná malé plus oproti všem těm minusum....

bylo by to určitě diametrálně odlišné. Ještě víc pro samotné hráče a pořadatele. Nedokážu posoudit ekonomiku, ale mě by to asi nevadilo......

Pro mě to změna je. Já u RyderCupu sleduju právě i ty diváky. Baví mě ta atmosféra i na čumendu u TV. Je to pro mě skoro nedílná součást tohoto turnaje.

Bylo by to jako fotbal, bez diváků taky stojí za hovno.
Přesně tak......každý sport se dělá přece pro diváky, někde je to intenzivnější (fotbal, hokej.....), někde o něco míň (sem bych zařadil asi i ten golf), ale bez diváku to nemá smysl. Před pár dny jsem četl rozhovor s někým z hokeje z Olomouce......a tam proběhl první zápas předkola ELH bez diváků. Říkal ten člověk, že něco tak smutnýho a deprimujícího už dlouho nezažil......a že nakonec bylo lepší, když se následně celé play-off extraligy zrušilo.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom