Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa S kým si nejraději zahrajete turnaj?

Kdo je vaším oblíbeným spoluhráčem na turnaji? Můžete zvolit více odpovědí!

• Jiné (ozřejmím ve vlákně)

Hlasy: 0 0,0%

• Hlasovalo
    29

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
oriznuto.webp

Golf je o zážitcích, ale ty můžou být hodně odlišné podle toho, s kým hrajete. Turnaj s přáteli je většinou pohodovější, zatímco hra s cizími lidmi může přinést nové zkušenosti a třeba i větší napětí. Jak to máte vy? Dáváte přednost známým flightům, nebo vás láká poznávat nové lidi a soupeřit s nimi? Podělte se o své zkušenosti!. Dáváte při turnajích přednost známým tvářím, nebo raději jdete do hry s úplně cizími lidmi?

Když by jste se chtěli podělit s konkrétním zážitkem, tak tady pár otvíráku:
  • „Vzpomínáte na nějakou výjimečnou situaci, kdy vás cizí spoluhráč v turnaji překvapil (pozitivně nebo negativně)?“
  • „Co vás víc v turnaji motivuje – uvolněná atmosféra s přáteli, nebo touha porazit někoho neznámého?“
  • „Zažili jste někdy, že turnajová hra s cizím hráčem úplně změnila váš pohled na golf?

Upraveno:
@Henry: Trefná připomínka. Obrázek jsem ořízl o inkriminovanou část. Jinak pro vysvětlení - to víš, že jsem to řešil, ale je to "dost na dlouho" a ne úplně všechny pokyny AI jsou respektovány, po 10 pokusech "stejné chyby" v různých alternativách jsem to z časových důvodů vzdal. Má vlastní DB foto je omezená a kupovat fotky jinde pro tento účel mi přijde zbytečné. Příště to oříznu rovnou.

Dále zpět k tématu vlákna a ankety, pls.

Upraveno:
Hele mně to ja tak nějak jedno, až mi to není jedno.
  • samozřejmě jdu radši s přáteli; cizím lidem chvíli trvá, než přijdou na to, že nejsem k0kot, že se tak jen tvářím,
  • cizí lidí mi nevadí, umím se seznamovat celkem dobře,
  • nemusím kreativní počtáře, hrubé neznalce pravidel a namyšlené kretény,
  • nevadí mi ani kecy @mkopcak, že "i slepé kuře najde zrno", neb mi postačí představa, jak snadné by bylo rozložit jeho psychiku :devil: ,
  • ačkoliv nejsem obdivovatel Mirků Dušínů, mohu hrát s čestným a vždy spravedlivým @requo; fakt, že nikdy nebudu tak kladný hrdina, mne nijak nerozpaluje,
  • dokážu se bavit i u cholerických záchvatů vzteku a bručení @PFP, @Izanagi, či @TP_79 tak, abych jim netopil pod jejich kotli
  • ve věku 56 by mne asi nerozptylovala ani Paige Spiranac, protože nejspíš umím lepší svíčkovou.

Je vidět že jsi se mnou již dlouho nehrál, letos jsem byl jak beránek 😉. Až na pár výjimek tedy 😄

Prosím, podrobnosti! Tedy ty pikantní výjimky! :-D Jakože někdy řekneš krucipísek?

---

Mně osobně je to asi jedno. Ale protože na turnaje chodím bohužel poměrně málo, tak to mám rád spojené s přáteli. Jinak mám obecně nejraději, když alespoň jednoho ve flajtu znám a pak třeba on přivede kamaráda, kterého neznám, a takhle nenásilně poznávám kohokoli. Jinak mám zpravidla velmi dobrou zkušenost s cizími hráči. Ale je pravda, že s přáteli mi to přijde lepší, protože přátelské vtipkování a "co si vzájemně k sobě můžeme dovolit", pomáhá. Zároveň když někdo zná už moji hru, tak je to neocenitelná pomoc při hledání míčků. :-)

Hele mně to ja tak nějak jedno, až mi to není jedno.
  • samozřejmě jdu radši s přáteli; cizím lidem chvíli trvá, než přijdou na to, že nejsem k0kot, že se tak jen tvářím,
  • cizí lidí mi nevadí, umím se seznamovat celkem dobře,
  • nemusím kreativní počtáře, hrubé neznalce pravidel a namyšlené kretény,
  • nevadí mi ani kecy @mkopcak, že "i slepé kuře najde zrno", neb mi postačí představa, jak snadné by bylo rozložit jeho psychiku :devil: ,
  • ačkoliv nejsem obdivovatel Mirků Dušínů, mohu hrát s čestným a vždy spravedlivým @requo; fakt, že nikdy nebudu tak kladný hrdina, mne nijak nerozpaluje,
  • dokážu se bavit i u cholerických záchvatů vzteku a bručení @PFP, @Izanagi, či @TP_79 tak, abych jim netopil pod jejich kotli
  • ve věku 56 by mne asi nerozptylovala ani Paige Spiranac, protože nejspíš umím lepší svíčkovou.
Nebo, já tento rok, zejména ve druhé polovině, moc nehrál, tak jsem si vše schoval na příští rok. Doufám, že si aspoň jednu rundu dáme, abys nebyl ochuzen 🤣 🤣 🤣

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom