Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Slevovy kod na webgolf

Ahoj nemá někdo prosím slevovy kód na webgolf který nevyužije :) děkuji
Radime...popravdě...i kdybych měl, tak nedám...resp nedoporučím nákup v tomto obchodě. Pokud bys musel řešit reklamaci/vrácení zboží, tak to je jen pro silné povahy...
Mrkni na recenze na Googlu, ať neprezentuju jen svůj názor, zážitky...

i ja po zkusenostech par let z5 uz jsem zde nikdy nenakoupil a nikdy nenakoupim.

Zajem o zakaznika konci prodejem. Pri reklamaci uvadi záměrně nepravdive udaje, aby mohli reklamaci zamitnout. Rozhodne nekupovat nic co by se mohlo rozbit, prava se zde jen tezko budete dovolavat.

Ahaaa no já si objednal callaway bag tak pokud bude poniceny do 14 dní mohu vrátit a pokud bude ok předpokládám že se za rok jen tak nerozpadne nebo máte s bagama jiné zkušenosti??

Tak jsem asi jeden z tisíce, reklamace bot po 20 měsících a vrátili mi prachy...

Ahaaa no já si objednal callaway bag tak pokud bude poniceny do 14 dní mohu vrátit a pokud bude ok předpokládám že se za rok jen tak nerozpadne nebo máte s bagama jiné zkušenosti??
Slyšel jsem i tu variantu (nevím, zda je to pravda!), že občas prodávají i fake zboží...
A ano, bag můžeš vrátit, otázka je, zda a kdy ti vrátí peníze (případ kamaráda, který se při vrácení poničeného bagu setkal se vcelku nevybíravou reakcí a po roce nedočkal peněz).
A abych byl konstruktivní, vřele doporučuji GolfHouse nebo GolfArts.

Slyšel jsem i tu variantu (nevím, zda je to pravda!), že občas prodávají i fake zboží...
A ano, bag můžeš vrátit, otázka je, zda a kdy ti vrátí peníze (případ kamaráda, který se při vrácení poničeného bagu setkal se vcelku nevybíravou reakcí a po roce nedočkal peněz).
A abych byl konstruktivní, vřele doporučuji GolfHouse nebo GolfArts.
Jo, mam to stejne, normalne vubec nereagovali, penize vratili az kdyz jsem jim poslal predzalobni vyzvu 😺zde bych si uz nekoupil ani tycka, mozna i maji obcas na neco hezkou cenu, ale pan to zkuouje z ruznych akci z shopu po evrope, cekacka jak prase i na zbozi skladem, ktery pochopitelne skladem neni, a tak... nebudu takovyho cloveka jakkoliv podporovat v jeho podnikani...

Nebrat, není horší místo na nákup. Než tam tam utratit peníze, to bych je radši hodil do kanálu.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom