Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Sulov

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Inzeráty
1
Něco málo jsem tu na půdě zahlédl a už od pohledu to nemohlo hrát dobře...

Nejvíc mě zaujal slogan "Buďte patrioti, hrajte s holemi známé české značky." :)

Když slyším o téhle značce vybaví se mi pouze ruská hokejka, se kterou jsme hráli jako děti, protože jiné snad ani koupit nešli :D

Tak ty neznám :)
Ale ten název SULOV mi prostě zní rusky, tak jsem si to dal mylně dohromady. I když......co bylo za totáče opravdu českého:D?

Nebývaly Sulov lyže? Myslím v hluboké totalitě...

Tak ceskeho na tom bude pramalo...
Vyprodava ze to od doby co hraji golf.

Tak ceskeho na tom bude pramalo...
Vyprodava ze to od doby co hraji golf.

Řekl bych, že každý sáhne po čemkoliv jiném než zrovna po této značce, takže se asi nemá cenu pozastavovat nad nekonečným výprodejem :D Důvod je zřejmý.......všichni to máme spojené se SSSR, proto to prostě nikdo nekoupí.

Řekl bych, že každý sáhne po čemkoliv jiném než zrovna po této značce, takže se asi nemá cenu pozastavovat nad nekonečným výprodejem :D Důvod je zřejmý.......všichni to máme spojené se SSSR, proto to prostě nikdo nekoupí.
Ona to ale byla slovenska znacka :) Legendarni byly prvni po revolucni skateboardy.
Pak to koupili tusim cesi a zkouseli reinkarnovat, ale kofola 2 se nekonala :)

Ona to ale byla slovenska znacka :) Legendarni byly prvni po revolucni skateboardy.
Pak to koupili tusim cesi a zkouseli reinkarnovat, ale kofola 2 se nekonala :)

ale no jó porád...ať je to jak chce pro mě to bude navždy ruská značka :p:D
Z mrtvých vstání nedopadne vždy podle představ....ale kofola je fajn.

Mam na recepci jeden driver naprodej, s tema slevama bude za par stovek, kdyby nekdo chtel:-)

Z nějakého PR prohlášení z roku 2009 :

"Slovenská historická značka lyžařského vybavení Sulov je zase ve hře. Koupila ji česká firma a prodává pod ní sportovvní potřeby střední kvality. Můžete si od ní koupit brusle na led, kolečkové brusle, golfovou výbavu, koloběžky a lyžařské přilby... Nechceme konkurovat třeba Niké, nebo Adidasu," vysvětluje manžer Jaroslav Pekař. "Jsme k dostání v běžných sportovních obchodech.... Reklamní strategie Sulovu vězí v šeptandě. Sponzorujeme vybavením sportovce a doufáme, že se o něm touto cestou dozví co nejvíce lidí."

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom