Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Článek TGL: Budoucnost golfu přichází - od 7.1.2025!

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Právě jsem publikoval článek: TGL: Budoucnost golfu přichází - od 7.1.2025!

TGL: Budoucnost golfu přichází - od 7.1.2025!

Článek  TGL: Budoucnost golfu přichází - od 7.1.2025!

Představme si sportovní golf, jaký jsme ještě neviděli. Bohužel zdá se, že v ČR bude trochu problematické to přímo naladit (viz Jak sledovat - Amerika, Austrálie, Asie... bohužel Evropa aktuálně chybí)... ale třeba to vyjde. Tomorrow’s Golf League (TGL) začínající už 7.1.2025 slibuje něco úplně...

Diskuse a komentáře k článku vítány.

Tady ještě dvě krátká videa jak by to mělo fungovat - herně:

Hra - dlouhé a krátké rány

Patování a "krátká hra" u grýnu

Na konkrétní záběry si budeme muset asi počkat, ale pokud najdete něco z haly už reálného, sem s tím. :)

Upraveno:
Tady na tomto videu na Instagramu je naznačeno, jak se přenese míček z velkého plátna na Green

V podstatě jestli tomu videu rozumím správně, tak odpalujete tak dlouho, dokud se nedostanete na plátně na grýn (a počítač) vám pak ukáže pomocí vizuálního terče, kde fyzickém grýnu přesně jste umístěný.

Fakt bych to chtěl už vidět, moc by mě zajímalo, jak ta technologie bude reálně fungovat na různě tvarované grýny, nebo třeba bunkery u grýnu atd. Jsem zvědav.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom