Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Trenér je tak trošku "terorista", říká Karel Skopový senior | ROVNÝ & DLOUHÝ #25

sucháč

Aktivní člen
Klub
Prague Citi Golf Club
HI (HCP)
9,2
Upraveno moderátorem:
Ty jo, 2 hodiny. :) To si musím nechat na nějakou dlouhou cestu v autě. Poslouchal bych i v práci, ale mám s tím problém - většinou mě golfové téma tak zaujme, že pak nepracuju. :oops:

Ty jo, 2 hodiny. :) To si musím nechat na nějakou dlouhou cestu v autě. Poslouchal bych i v práci, ale mám s tím problém - většinou mě golfové téma tak zaujme, že pak nepracuju. :oops:
Vydržel jsem to poslouchat na jeden zátah.:up: Copak je asi to vypípaný, největší zlo golfu u nás???:(

zatim posloucham a zajimavy :up: jen me zarazila jeden technicky detail (poustim na Ytb) .. kdyz mluvi p. Skopovy tak mi sedi "synchro"- tedy obraz se zvukem (zvuk odpovida pohybum pusy), ale kdyz mluvi p.Suchan, tak je to posunuty a to docela hodne ... pominu-li ze me to desive vytaci (nebrat zas tak moc vazne), tak me nejde do hlavy jak je to mozny ? Pochopil bych, kdyby se synchro rozjelo uplne, ale ze cast sedi a cast ne a stridaji se ???

Je potřeba syncnout víc kamer a mikrofonu, tak se to ne vždy podaří přesně 😊
zatim posloucham a zajimavy :up: jen me zarazila jeden technicky detail (poustim na Ytb) .. kdyz mluvi p. Skopovy tak mi sedi "synchro"- tedy obraz se zvukem (zvuk odpovida pohybum pusy), ale kdyz mluvi p.Suchan, tak je to posunuty a to docela hodne ... pominu-li ze me to desive vytaci (nebrat zas tak moc vazne), tak me nejde do hlavy jak je to mozny ? Pochopil bych, kdyby se synchro rozjelo uplne, ale ze cast sedi a cast ne a stridaji se ??

Super díl Petře. Poslechl jsem dneska dopoledne v práci na jeden zátah. Pán hezky povídá s dobrým hlasem. Mohl by v rádiu číst pohádky :)

Děkuji za Vaše reakce. A ano souhlasím, u mě je to posunutý. Vůbec netuším jak se to stalo. Točíme to na dva telefony a je možný, že ten můj starší to již nezvládá. Budu pořizovat nový a víc to kontrolovat. I když mě to hrozně vadí, pustil jsem to, protože podle zpráv to stejně většina poslouchá bez zvuku. a navíc bych to již podruhé takhle nenatočil. Omlouvám se, makáme na zlepšení. A btw., když jsme vypnuli mikrofony pan Skopový ještě víc než hodinu zajímavě povídal. Byl to skvělý a poučný den.

Konečně jsem si to celé v klidu poslechnul. Hodně dlouhé, ale poslouchal jsem. Přiznám se, že nejzajímavější mi přišla poslední půlhodina, a vlastně celkově důraz na týmovost hry a tréninku. Osobně mě příliš nezaujalo části rozhovoru týkající se rodiny a poměrně časté vracení se k tomu, ale to je spíše vždy spíše můj problém, ne vždy se mi to dobře poslouchá - vždycky tohle považuji i u jiných person za soukromí a připadám si u toho jako narušitel. Čekal jsem upřímně trochu více zaměření na golf jako takový, trenérské postřehy. Každopádně celkově líbilo a těším se na další díl. :)

Poslouchal jsem před časem při cestě autem na jeden zátah...mně se to líbí (líbilo se mi i to s jeho synátorem)...líbí se mi, jak je to syrový, bez takových těch společenských liček, prostě napřímo, názor...lepší než nic neříkající rozhovory s frázemi...to o rodině mi nevadilo, považuje-li to za důležité a nevadí mu o tom mluvit, proč ne...uajímavost navíc...jediné co mě trochu na těchto podcastech ruší, je veklé přeskakování mezi tématy, ale chápu, že ne každý má za sebou dramaturgický tým...za mě super a těším se na další (hráče, trenéry apod.)

@sucháč všechna čest, hosté jsou výborní, výběr je pestrý a mají co říct,

ale možná by neškodilo nechat hosty více mluvit, vadí mi neustálé přeskakování z tématu na téma a leckdy nedostatečná příprava moderátora,

se zvukem byste měli něco udělat,

prosím neber to jako prudění, ale spíše jako podnět na zlepšení,

Závěrem: poslouchám to moc rád, hlavně při dlouhých jízdách autem, je tam moc pro mě zajímavých informací.

Konečně jsem si to celé v klidu poslechnul. Hodně dlouhé, ale poslouchal jsem. Přiznám se, že nejzajímavější mi přišla poslední půlhodina, a vlastně celkově důraz na týmovost hry a tréninku. Osobně mě příliš nezaujalo části rozhovoru týkající se rodiny a poměrně časté vracení se k tomu, ale to je spíše vždy spíše můj problém, ne vždy se mi to dobře poslouchá - vždycky tohle považuji i u jiných person za soukromí a připadám si u toho jako narušitel. Čekal jsem upřímně trochu více zaměření na golf jako takový, trenérské postřehy. Každopádně celkově líbilo a těším se na další díl. :)
Děkuji moc.

Poslouchal jsem před časem při cestě autem na jeden zátah...mně se to líbí (líbilo se mi i to s jeho synátorem)...líbí se mi, jak je to syrový, bez takových těch společenských liček, prostě napřímo, názor...lepší než nic neříkající rozhovory s frázemi...to o rodině mi nevadilo, považuje-li to za důležité a nevadí mu o tom mluvit, proč ne...uajímavost navíc...jediné co mě trochu na těchto podcastech ruší, je veklé přeskakování mezi tématy, ale chápu, že ne každý má za sebou dramaturgický tým...za mě super a těším se na další (hráče, trenéry apod.)
Děkuji moc. I přes to, že již dělám skoro třicátý díl, stále jsem lehce nervózní a i když vím, že se to před vydáním dá střihnout, zkrátit, upravit, pořád se bojím dlouhých hluchých míst. Máknu na tom. Děkuji za připomínky a za sledování.

Děkuji, stále je co zlepšovat. Máknu na tom.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom