Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Tréninkový golfový kemp?

Účastnili jste se někdy golfového tréninkového kempu?

• Hlasovalo
    30

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Inzeráty
1
treninkovycamp.webp

Účastnili jste se někdy tréninkového golfového kempu? O co jde? Je to zpravidla vícedenní intenzivní tréninkový program určený pro golfisty všech výkonností, kde pod dohledem trenéra pilují své dovednosti. Často se konají z pohledu ČR i v zahraničí. Vyjma zlepšení se v golfu si tak člověk sem tam užije i sluníčko a má šanci se seznámit s dalšími golfovými nadšenci. Účastnili jste se někdy takového kempu? Ať už v ČR, či v zahraničí? Hlasujte v anketě.

Okruhy k diskusi:

- zkušenosti s konkrétním tréninkovým kempem
- doporučení/nedoporučení
- zážitky
- očekávání versus výsledky

atp. :up:

Svůj první (a zatím poslední) golfový kemp jsem absolvoval v Tunisu.
Byl spojený se získáním „Osvědčení pro hru” a tak začala moje golfová „kariéra”.
Vím, že by mne tehdy standardní cesta k zelené kartě spolehlivě od golfu odradila - mlátit někde půl roku na drivingu do podložky, abych pak konečně mohl vyrazit na golf, bych nevydržel.
Bylo to v březnu, takže jsem hned v dubnu mohl vyrazit na první turnaj. A tak si golf užívám už 14. rok. To bych mohl přiští rok dostat golfovou občanku. 🤔😂

A bylo to také mé jediné (s výjimkou 1h lekce po cca 2 letech hraní) trénování pod dohledem trenéra.

Snažím se pravidelně účastnit golfových kempů 19 jamky v Hořehledech, na Darové a příští rok na Kaskádě ;) Lepších kempů není :up: Děkuji organizátorům za jejich odhodlání a píli, kterou tomu věnují :cool:
Golfu zdar a alkoholu zvlášť :D

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom