Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Unikát! LPGA si zahraje kráska v šestém měsíci těhotenství

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Unikát! LPGA si zahraje kráska v šestém měsíci těhotenství (GolfExtra.cz)

Blair O'Neal je považována za jednu z nejpůvabnějších osobností golfového průmyslu v Americe. Profesionální golfistka, moderátorka stanice Golf Channel a modelka, kterou na Instagramu sleduje přes půl milionu fanoušku, se nyní chystá hrát na turnaji LPGA. A to i v šestém měsíci těhotenství.

Pokračovat ve čtení...

Unikát! LPGA si zahraje kráska v šestém měsíci těhotenství (GolfExtra.cz)

Blair O'Neal je považována za jednu z nejpůvabnějších osobností golfového průmyslu v Americe. Profesionální golfistka, moderátorka stanice Golf Channel a modelka, kterou na Instagramu sleduje přes půl milionu fanoušku, se nyní chystá hrát na turnaji LPGA. A to i v šestém měsíci těhotenství.

Pokračovat ve čtení...
tedy upřímně... já bych se bála... švih přeci jen není běžný pohyb
ale asi ví, co dělá

• To se mi líbí
Reactions: jan
Asi se na to rodicovstvi moc tesi.

tedy upřímně... já bych se bála... švih přeci jen není běžný pohyb
ale asi ví, co dělá

No a nebo co všechno člověk neudělá pro popularitu.

Mezi sportovkyněmi to není vyjímka už tu byla i olympijská vítězka Anna Carin Olofssonová-Zideková , sice v biatlonu , manželka čechokanaďana Toma Zídka . Už si přesně nepamatuji do kolika měsíců v těhotenství závodila ve světovém poháru.

Tak v šestým měsíci může být ještě dost v pohodě, nárůst hmotnosti zatím ještě není takový, břicho taky ještě ujde. Fyzičku asi má, tak si myslím, že proč by nemohla hrát. Ale jen tak, dát si hřiště pro radost. Ale jestli zrovna několika kolový turnaj je to pravé...nevím no. Jsou ženský co i v pokročilejším těhotenství jezdí na koni, což vidím rizikovější. Těhotenství není nemoc, ale tak zase všeho s mírou že? ;)

Nedělejte z toho jako kdyby lezla na Everest. Jde se na 5h projít po louce...

Vzpomínám si, jak mi v Beřkách pálila do zad (v pozitivním slova smyslu) paní, a hrozně sem se divil, jak s takovym panděrem může mít takovou ránu, a ejhle, když jsme došli, tak jsem zjistil k mému úžasu, že je těhotná (myslím že řikala něco o sedmém měsíci) a současně to je žena prezidenta našehu klubu pana Libecajta a když jsem ji na parkovišti řekl, že před ní smekám, tak se smála a řikala že to ještě jde, ale radši už ten švih uplně nedotahuje :D

Kdybych byla v 6.měsíci, tak si moc ráda půjdu zahrát golf, pokud mi bude dobře. Ale jít na vrcholnou akci, kde bych měla podat ten nejlepší výsledek, tak to ne. Vnímám to jako velkou reklamu a vůči ostatním i nespravedlivé. Mediální svět se o těhotné hodně zajímá a těhotné to také často hodně využívají ke zvýšení popularity. Jít ve flajtu s ní na takové akci, může být velmi nepříjemné a na výsledku se to může podepsat.
A pokud jí to nepůjde, tak je přece těhotná 🙂

Kdybych byla v 6.měsíci, tak si moc ráda půjdu zahrát golf, pokud mi bude dobře. Ale jít na vrcholnou akci, kde bych měla podat ten nejlepší výsledek, tak to ne. Vnímám to jako velkou reklamu a vůči ostatním i nespravedlivé. Mediální svět se o těhotné hodně zajímá a těhotné to také často hodně využívají ke zvýšení popularity. Jít ve flajtu s ní na takové akci, může být velmi nepříjemné a na výsledku se to může podepsat.
A pokud jí to nepůjde, tak je přece těhotná 🙂

Přesně, proto taky odmítám hrát s černochama, cikánama, židama, teploušema, transkama, lesbama, politiky, feministkama, dětma, invalidy, teroristama, důchodcema, blondýnama a právníkama.

Pokud jsem profesionál a golfem se živím, musím se umět poprat se vším, co je přede mne postaveno. Do hlavy jí nikdo z nás nevidí a pokud své těhotenství chce využít pro zvýšení své popularity, má na to plné právo. Ano, můžeme si myslet něco o dobrých mravech, ale hodnotit ji už hraničí s potřebou mluvit jiným do života.

Přesně, proto taky odmítám hrát s černochama, cikánama, židama, teploušema, transkama, lesbama, politiky, feministkama, dětma, invalidy, teroristama, důchodcema, blondýnama a právníkama.

Pokud jsem profesionál a golfem se živím, musím se umět poprat se vším, co je přede mne postaveno. Do hlavy jí nikdo z nás nevidí a pokud své těhotenství chce využít pro zvýšení své popularity, má na to plné právo. Ano, můžeme si myslet něco o dobrých mravech, ale hodnotit ji už hraničí s potřebou mluvit jiným do života.
Já napsala svůj názor. Do života jí nemluvím. Je to její věc. Napsala jsem, co si o tom myslím já. 🙂

A pokud jí to nepůjde, tak je přece těhotná [emoji846]

Jenze ty na to koukáš svým pohledem hobby golfistky.
Ona je profesionál. Tam se nehraje na to, jak se cítí spoluhráč ve flightu. Touto optikou by to Tiger měl přece rovnou zabalit, hrát s ním je peklo pro každého.
Navíc má povinnosti ke sponzorům, kteří počítám jsou na vrcholu blaha teď.
Jakýkoliv profesionální sport není o spravedlnosti přece.

já chápu, jak to myslíš...
ale přeci jen
ne nadarmo se říká, že je žena v "jiném stavu" a to ti, co je zmiňuješ, obecně vzato v jiném stavu nejsou :)tak tenhle argument mi nepřipadá moc relevantní...

Upraveno:
Jenze ty na to koukáš svým pohledem hobby golfistky.
Ona je profesionál. Tam se nehraje na to, jak se cítí spoluhráč ve flightu. Touto optikou by to Tiger měl přece rovnou zabalit, hrát s ním je peklo pro každého.
Navíc má povinnosti ke sponzorům, kteří počítám jsou na vrcholu blaha teď.
Jakýkoliv profesionální sport není o spravedlnosti přece.
mno, bavíme se hypoteticky a ona si ta kráska stejně udělá co chce :D
podle mě má i povinnosti vůči tomu dítěti
porod v šestém měsíci je hodně špatný - dítě zachráníš ale stojí to za prd
beru to tak, že
buď ta golfistka chce podat maximální výkon, pak nutně zapojuje svaly okolo dělohy a rotuje trupem způsobem, který není v bězné pohybové škále anebo
platí, co píše Kristýna
(zajímaly by mě ozvy díítěte v průběhu hry a hodinu potom)
ale jak jsem koukala, těhotné golf hrají a ujišťuji se, jak je to fajn
tak třeba slyším trávu růst

Upraveno:
mno, bavíme se hypoteticky a ona si ta kráska stejně udělá co chce :D
podle mě má i povinnosti vůči tomu dítěti
porod v šestém měsíci je hodně špatný - dítě zachráníš ale stojí to za prd
beru to tak, že
buď ta golfistka chce podat maximální výkon, pak nutně zapojuje svaly okolo dělohy a rotuje trupem způsobem, který není v bězné pohybové škále anebo
platí, co píše Kristýna
(zajímaly by mě ozvy díítěte v průběhu hry a hodinu potom)
ale jak jsem koukala, těhotné golf hrají a ujišťuji se, jak je to fajn
tak třeba slyším trávu růst
No podle tebe to může být jak chce:-)
Ona určitě nebude blbka, která udělá co chce, aniž by zapojila mozek. Případně kolem ní zapojuje mozek stádo doktorů. Má za sebou celý team a to včetně golfchannelu a nikdo z nich si nemuze dovolit, aby se něco posralo. Veřejnost v USA by je roztrhala na kusy. Takže jsem si celkem jistý, ze vědí, co dělají. Ať si my tady myslíme co chceme..

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom