Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz Úžasný McIlroy. Skvělé kolo zakončil eaglem a je zpět ve hře o čtvrtý titul v Dubaji

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Úžasný McIlroy. Skvělé kolo zakončil eaglem a je zpět ve hře o čtvrtý titul v Dubaji (GolfExtra.cz)

Rory McIlroy a turnaj Hero Dubai Desert Classic k sobě náramně pasují. V minulosti tady 34letý Severní Ir už třikrát vyhrál včetně svého premiérového titulu na DP World Tour z roku 2009. Po dvou kolech už sice mnozí McIlroye odepisovali ze souboje o čtvrtý titul z Dubaje, ale předčasně. Třetí kolo odehrál fantasticky, zahrál 63, posunul se na dělenou 2. příčku a na vedoucí Camerona Younga ztrácí už jen dvě rány.

Pokračovat ve čtení...

Koukal jsem chvílema na tento turnaj......abych se fiktivně ohřál:D a pokochal nádherným hřištěm v Dubai.......a k mému údivu tam hrál Niemann z LIV!!....a ještě navíc "provokativně" v tričku svého týmu na LIV:). Něco mi uniklo?.....Víte o tom někdo něco jak je to možný?......že by už tály ledy?

Koukal jsem chvílema na tento turnaj......abych se fiktivně ohřál:D a pokochal nádherným hřištěm v Dubai.......a k mému údivu tam hrál Niemann z LIV!!....a ještě navíc "provokativně" v tričku svého týmu na LIV:). Něco mi uniklo?.....Víte o tom někdo něco jak je to možný?......že by už tály ledy?
Podle mě měl právo startu, vloni vyhrál Australian open..:

Přílohy

• IMG_2398.webp
    IMG_2398.webp
    52,1 KB · Zobrazení: 55
Tak já si myslím, že na DPWT můžou hráči z LIV hrát, dokonce jich několik minulý rok i vyhráli. Ona DPWT nebyla tak striktní jako PGA.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom