Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfExtra.cz V hlavní roli počasí. Třetí kolo v Pebble Beach doslova "odfoukl" vítr

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
V hlavní roli počasí. Třetí kolo v Pebble Beach doslova "odfoukl" vítr (GolfExtra.cz)

V hlavní roli turnaje AT&T Pebble Beach Pro-Am úřadovalo v sobotu počasí. Silný vítr dosahující místy v nárazech až 70 km/h a k tomu občasný déšť vedly k předčasnému ukončení třetího kola. Aktuálním lídrem je Peter Malnati se skóre -12, ale nejen on se potýkal s větrnými poryvy, které zcela proměnily některé jamky na všech třech hřištích.

Pokračovat ve čtení...

Zajímavé porovnání

twitter_FoIaJlkWIAcePNP.webp

To je 18ka, že. Jsem zaregistroval, že ten strom nepokáceli, ale přesadili dále na fairway, aby hráče s... pořád :D:D:D
To není 18, ta má vodu po levé ruce. Toto vypadá na 9. Ale asi nesedí to datum 2023, myslím, že ten strom už tam není.

Zde je 18.
Snímek obrazovky 2023-02-05 v 16.28.48.webp

Tady aktuální 9.

Snímek obrazovky 2023-02-05 v 16.40.34.webp

ten strom je jediná věc co mě mate, ale měla by to být ta 9-tka. Těžko říct jak starou mají tu ofiko fotku přímo na stránách.

Tady video "přelet" z roku 2019.

To by tam ten strom museli vysadit jako velký, aby tam byl aktuálně. Spíš opravdu nesedí datum 2023.

Myslím, že jsem kdysi někde četl (tak min. 5-8 let zpátky), že bouře tam vyvrátila spousty stromů.

Tak tady porovnání grýnu 18.

twitter_FoN1aHzX0AALWFc.webp

Tady aktuální 9.

Zobrazit přílohu 34118
Vzadu na tý pláži jsem v loni v říjnu byl, celej nadšenej, že jsem u Pebble Beach:rolleyes:........šel jsem pak po pláži skoro pod hřiště, ale zahrát mě nevím proč nenechali:D:D

Tak co, přiznejte se hrdinové (a hrdinky), kdo by si troufl na toto odpaliště na jamce č. 10 🙈

twitter_Fn40vIgXEAE2y49.webp

Vzadu na tý pláži jsem v loni v říjnu byl, celej nadšenej, že jsem u Pebble Beach:rolleyes:........šel jsem pak po pláži skoro pod hřiště, ale zahrát mě nevím proč nenechali:D:D
Je to veřejné hřiště, stačí si zabookovat tee time (asi tak rok dopředu) a zaplatit cca 700$ fee 🤭

To by tam ten strom museli vysadit jako velký, aby tam byl aktuálně. Spíš opravdu nesedí datum 2023.
Ten strom tam opravdu vysadili nově a rovnou velký, říkali to v pátek komentátoři. Dopravili ho tam vrtulníkem. Ten původní (blíž k moři) musel pryč, jak časem moře ubralo další kus břehu směrem do hřiště.

Easy game, můj miss je slice, takže v nejhorším fervej :)
Leváci vers. Praváci 1:0 🤣

Asi bych tam šel, když už bych tam byl. Ale nejdříve bych zavolal pobřežní stráž, ať vyklidí pláž a pro jistotu 250m moře od pláže a pak se děj vůle boží.

Asi bych tam šel, když už bych tam byl. Ale nejdříve bych zavolal pobřežní stráž, ať vyklidí pláž a pro jistotu 250m moře od pláže a pak se děj vůle boží.
Tak většinou asi fouká od moře, tak ti to šlajs srovná 🤭

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom