Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Koupit v ČR nebo cizina?
Nevím co má kolega za typ ale já ho nerozebírám, jen sundám zadní velká kola. Jasně, mohl bych ho rozebírat a skládat do kufru, který jsem k němu dostal. Ale proč bych to dělal, když po sundání zadních kol o něm v kufru auta skoro nevím. To se o Motocaddy rozhodně říct nedalo.Davis má kolega rok, zatím dobrý.. Jediné co by mě osobně vadilo je demontáž, musíš to rozebrat.
Nemáš fotky? Jak to vypadá po sundání kol v kufru? M1 mi leze na nervy celou dobu, co ho mám…Já letos pořídil Davis a zatím max. spokojenost. Předtím jsem měl Motocaddy M1, takže můžu srovnávat.
Složit nebo rozložit Davis je asi o 10 sekund pomalejší než Motocaddy, ale to jen proto, že sundavám zadní kola.
Nevím co má kolega za typ ale já ho nerozebírám, jen sundám zadní velká kola. Jasně, mohl bych ho rozebírat a skládat do kufru, který jsem k němu dostal. Ale proč bych to dělal, když po sundání zadních kol o něm v kufru auta skoro nevím. To se o Motocaddy rozhodně říct nedalo.
A navíc mnohem líp vypadá (myslím Davis).
DíkyPokud chceš stihnout letošní vánoce, tak vřele doporučuju, ať vybereš nakonec cokoli, si pro to ideálně dojet, nebo mít to fyzicky v ruce. Ne všechno, co se zdá na eshopu, kde je cena o pár korun levnější značeno skladem, skutečně skladem. A bohužel se to poslední dobou netýká jen tímto přístupem notoricky známých firem. Dodací termíny posouvají i po objednání a potvrzení skoro všichni a bohužel opakovaně, včetně některých zavedených golfových shopů.
Já letos pořídil Davis a zatím max. spokojenost. Předtím jsem měl Motocaddy M1, takže můžu srovnávat.
Složit nebo rozložit Davis je asi o 10 sekund pomalejší než Motocaddy, ale to jen proto, že sundavám zadní kola.
Nevím co má kolega za typ ale já ho nerozebírám, jen sundám zadní velká kola. Jasně, mohl bych ho rozebírat a skládat do kufru, který jsem k němu dostal. Ale proč bych to dělal, když po sundání zadních kol o něm v kufru auta skoro nevím. To se o Motocaddy rozhodně říct nedalo.
A navíc mnohem líp vypadá (myslím Davis).
Od začátku jsem ho neměl moc rád, ale chtěl jsem elektriku a vyhodnotil jsem ho jako nejlepší ohledně poměru cena/výkon. Už tehdy před lety jsem se rozhodoval mezi Davis a Motocady. Ale v tu dobu byly s Davisem jisté konstrukční problémy. U motocaddy letos už baterka začla dosluhovat, stěži vydržela 18-jamek. Takže než koupit novou za 9k, uďelal jsem si radost za 40.Proč si opustil M1, jestli st mohu zeptat?
Do auta není úplně nejmenší, ale spokojenej s ním jsem.A co MGI ZIP Navigator?
Pokud ho ovládáš přes DO, tak sám umí vyrovnávat nerovnosti terénu (ferveje) a jede rovně, můžeš ho poslat na předvolenou vzdálenost, pokud ztratí kontakt s DO, tak se sám zastaví atd..
Baterie bez problému vyndatelná, DO se dá "zamknout", takže si omylem v kapse "nezmáčkneš" tlačítka.
MGI Zip Navigator elektrický golfový vozík černý + Dárkové vypichovátko - Bestgolf.cz
MIG ZIP Navigator je elektrický golfový vozík na dálkové ovládání ve stylovém, moderním designu.www.bestgolf.cz