Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Vydržet. Prostě vydržet

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Vydržet. Prostě vydržet (GolfDigest.cz)

ČASOPIS > GOLF MÁ TU DOBROU VLASTNOST, že spojuje. A taky dává šanci nalézt. Mně se díky němu poštěstilo nalézt člověka, který má barvitý až dramatický životní příběh. MIROSLAV ZADÁK je z rodu ryzích selfmademanů, kteří se z nuly vypracovali vysoko. Má přitom v sobě cosi, co naopak chybí mnoha dnešním manažerům, kteří si osvojili poněkud odtažitý, korporátní styl vystupování: lidský rozměr, otevřenost, a hlavně přímost.

Pokračovat ve čtení...

Vydržet. Prostě vydržet (GolfDigest.cz)

ČASOPIS > GOLF MÁ TU DOBROU VLASTNOST, že spojuje. A taky dává šanci nalézt. Mně se díky němu poštěstilo nalézt člověka, který má barvitý až dramatický životní příběh. MIROSLAV ZADÁK je z rodu ryzích selfmademanů, kteří se z nuly vypracovali vysoko. Má přitom v sobě cosi, co naopak chybí mnoha dnešním manažerům, kteří si osvojili poněkud odtažitý, korporátní styl vystupování: lidský rozměr, otevřenost, a hlavně přímost.

Pokračovat ve čtení...

Pana Zadaka neznam a urcite je jeho zivotni cesta pestra a poucna. Kladu si vsak otazku - skutecne je to tak nosne tema pro golfovy casopis? Nebo jen zaplacene PR?

Pana Zadaka neznam a urcite je jeho zivotni cesta pestra a poucna. Kladu si vsak otazku - skutecne je to tak nosne tema pro golfovy casopis? Nebo jen zaplacene PR?
Přemýšlela jsem, jestli mám dát zelený otazník a pak jsem se na to vybodla...

Hmmm, tak nevím - příběh mne kdovíjak nenadchnul, pan Zadák mi na konci příběhu není o nic víc sympatický než byl na začátku - respektive mi sympatický není vůbec. A že by to bylo nějak poučné, to vůbec ne. A čistě náhodou hraje golf. Ani se nedivím, že se to @mkopcak zdá jako zaplacené PR. Zmínek o jeho firmě je tam dost. Nenápadná vsuvka, že "teď je na tuto investici ideální doba"...

Tak ona „okurková sezóna” už je v některých periodikách a u některých „novinářů” celoroční záležitost ;)
Ono je to těžké, když nějaký „manager” nastaví jako klíčový ukazatel počet slov či článků. Kvalita už nikoho nezajímá :down:

Hmmm, tak nevím - příběh mne kdovíjak nenadchnul, pan Zadák mi na konci příběhu není o nic víc sympatický než byl na začátku - respektive mi sympatický není vůbec. A že by to bylo nějak poučné, to vůbec ne. A čistě náhodou hraje golf. Ani se nedivím, že se to @mkopcak zdá jako zaplacené PR. Zmínek o jeho firmě je tam dost. Nenápadná vsuvka, že "teď je na tuto investici ideální doba"...

Je to zvlastni. Byt jsem s panem Haladou v rade pripadu nesouhlasil, vzdy me donutil se nad veci zamyslet a je jednim z mala skutecnych tvurcu obsahu, nikoliv jen prekladatelem ci kopirovacem. Proto mne to zarazi...

Proč se vám tento článek zdá byt smyšlenou reklamou? Fa existuje, majitel je shodný s článkem a dokonce může i hraje golf, jen je smířen a prostě na hřišti jen hraje a neprezentuje se. Možná ho potkáváme jako spoustu jiných a nezajímáte se a on nemá potřebu. Možná si svou slávu užil a teď si jen užívá golfu a někdo napíše příběh s pravými iniciály, a už je to out?
Ano reklamou to silně zavání , jen bez odkazů.

Proč se vám tento článek zdá byt smyšlenou reklamou?
Dal jsem si ten čas a každý příspěvek jsem si přečetl několikrát, ale v žádném příspěvku (kromě tvého) jsem „smyšlenou reklamu” nenašel. Uniklo mi něco, nebo zase podsouváš něco, co nikým vyřčeno nebylo? :mad:

Opět reaguješ „mimo mísu” :down:

Proč se vám tento článek zdá byt smyšlenou reklamou? Fa existuje, majitel je shodný s článkem a dokonce může i hraje golf, jen je smířen a prostě na hřišti jen hraje a neprezentuje se. Možná ho potkáváme jako spoustu jiných a nezajímáte se a on nemá potřebu. Možná si svou slávu užil a teď si jen užívá golfu a někdo napíše příběh s pravými iniciály, a už je to out?
Ano reklamou to silně zavání , jen bez odkazů.

Mě je pán dost ukradenej, mě spíš udivuje potřeba takový článek zveřejňovat v seriózním golfovém periodiku. Téma je těžko nosné pro školní časopis, takže to placeným PR smrdí až k nám do Plzně. A pana Haladu jsem si s takovou formou psaní prostě spojit nedokázal. To je celé...

Asi jsem měl napsat “ placenou”? To by odpůrce , asi byl spokojen!
Tak placená a smyšlená je významově docela něco jiného.
Jinak to PR není Placená Reklama, i když v našich končinách se to tak trochu smývá. PR (Public Relation) má trošku širší záběr. V podstatě takový PR článek je postaven na nějakém příběhu, který koresponduje s výrobkem, službou, firmou či jiným obchodním záměrem či projektem. A ano PR články jsou komerční záležitost, tudíž placené.

Mě je pán dost ukradenej, mě spíš udivuje potřeba takový článek zveřejňovat v seriózním golfovém periodiku. Téma je těžko nosné pro školní časopis, takže to placeným PR smrdí až k nám do Plzně. A pana Haladu jsem si s takovou formou psaní prostě spojit nedokázal. To je celé...
Tak pan Halada je zástupce šéfredaktora a v tom případě už jde nezávislost a nekomerční psaní stranou a občas je holt třeba „vytvořit” i nějakou tu ekonomicky přínosnou slátaninu ;)
A pokud někdo nechce inzerovat klasicky a podmíní si svoje finanční plnění PR článkem, tak co naděláš 🤭

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom