Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Vysněná hřiště

JanKostalCZE

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Jan
Přijmení
Košťál
Klub
Prague City Golf Vinoř
HI (HCP)
+0,8
Máte nějaká vysněná hřiště, na která byste se chtěli v životě podívat?
proč se tam chcete podívat? čím vás zaujala?
ja mam mych 7 favoritu, tak doufam, ze alespon par z nich v zivote stihnu :)
  1. Stadium course, La Quinta, CA, USA
  2. Augusta National, Augusta, GA, USA
  3. Old Head links, Cork, Irsko
  4. Thracian Cliffs, Varna, Bulharsko
  5. Mission Hills, Shenzen, Čína
  6. Himalayan, Kathmandu, Nepál
  7. Cape Kidnappers, Hawke's Bay, Nový Zéland)
verim, ze na 3 a 4 se podivam, zbytek.....that's just a dream, ach :( :D

Upraveno:
hele vezmem auto, jeste 2 lidi a na cislo 4 si zajedem!
ja to rikam taky. je to 1700 km. ale ted premyslime. ze bychom tam jeli v srpnu na tyden ;)
č. 3 je 2000 km...

a ten Mission Hills, Shenzen je dobry?
Mam tam 100% reciprocitu.... stalo by to navštívit?
z Diamondu?? to se mas. je to resort co ma 210 jamek. coz je nejvice na svete

Thracian Cliffs - taky bych jel, ale ne na týden, to by mi doma u manažerky neprošlo, už jedu v březnu na týden do Marbelly.

z Diamondu?? to se mas. je to resort co ma 210 jamek. coz je nejvice na svete

Co vim tak Cina zavira vsechna golfova hriste?!

ja to rikam taky. je to 1700 km. ale ted premyslime. ze bychom tam jeli v srpnu na tyden ;)
č. 3 je 2000 km...

To je 10 000 kc na nafte a 20h cesty.

Co vim tak Cina zavira vsechna golfova hriste?!
vsechna ne. jen asi 100. takze 500 jich zustane
To je 10 000 kc na nafte a 20h cesty.
porad lepsi nez 7000 za letenku/osoba :D ve ctyrech uz je to dost. ale 20 hodin je maso...

a kdyby se vam nekomu povedlo me dostat na č. 2, tak ho budu uctivat jako boha :D

Ne že by to bylo úplně vysněné, ale teď mě mrzí, když jsem byl před sedmi lety v Indii, v Lehu, že jsem si tam nezahrál. Má to být nejvýše (3,500mnm) položené 18.jamkové hřiště. V každém případě je to bez trávy, prašné a snad si tam člověk vyfasuje podložku trávy a nosí si ji sebou po hřišti, aby měl z čeho odpalovat.
Ale pro ten zážitek by to stálo.
Jinak asi u mě aktuálně vítězí St. Andrews

Já mám jen jedno hřiště, které bych si chtěl zahrát - East Lake. První přenos golfu v TV, který jsem viděl po složení "zelené karty". Finále PGA. Vyhrál Adam Scott a ve finálovém kole měl svetr Burberry. Tehdy se to hrálo o něco později na podzim. To počasí a prostředí mě úplně dostaly. Jinak je mi to jedno kde hraju. Hlavně, že jsem na hřišti a sluší mi to [emoji41]

a kdyby se vam nekomu povedlo me dostat na č. 2, tak ho budu uctivat jako boha :D
Jednoho cloveka co si tam zahral trosku znam a stalo ho to opravdu pekne auto. :)

Jednoho cloveka co si tam zahral trosku znam a stalo ho to opravdu pekne auto. :)
pry tam hrali zatim 2 cesi, chci byt treti :D ale musi to byt na pozvani clena klubu :(
zjisti od nej, jak se tam da dostat a jedem :D

Upraveno:
Moje vysněné kde bych si chtěl zahrát je hřiště St. Andrews -samozřejmě ☺
Jako asi u každého golfisty. A podívat se na Masters.

Upraveno:
Popravdě řečeno, mně taky ne. Nezaujalo mě ani v TV, nezaujalo mě ani ve WGT, přijde mi to prostě jako hodně ošklivé hřiště, které shodou okolností bylo v dobrý čas na dobrém místě, protože ta krajina je tak k ničemu, že se to nehodilo ani snad na pastviny. :)

No ale je to ikona.
presne jsi to rekl, je to pojem, kazdy tam chce, domov golfu, ale krasne hriste to opravdu neni, je to jen ta atmosfera a ten zazitek, znovu uz tam nemusim :D

V tom případě nejsem každý. Ikona neikona. Nic mě tam netáhne. TPC Sawgrass mě třeba láká mnohem mnohem ale opravdu mnohem víc. Už jen kvůli jamce 17. Že. [emoji324]

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom