Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

GolfDigest.cz Vzteklí hráči a co s nimi?

Jamka R. Reader

Robot
19.jamka
Robot 19.jamky
Vzteklí hráči a co s nimi? (GolfDigest.cz)

KOMENTÁŘE > Jestli jsem někomu nefandil na právě uplynulém turnaji PGA Tour Arnold Palmer Invitational, tak to byl jeho pozdější vítěz Tyrrell Hatton. A to kvůli jeho chování na hřišti, přesněji reakcích po nepovedených ranách.

Pokračovat ve čtení...

„Golf je hra, ke které patří dekorum, její součástí vždy bylo a je sebeovládání. Patří k ní jistá forma chování a jistý druh oblečení. Golf klade vysoké nároky na to, aby hráč v sobě emoce zvládal, uměl s nimi pracovat a nedával je najevo tak, jako v jiných sportech.”
Tohle když si přečte negolfista, tak se jen utvrdí v názoru „o frajírcích a snobech”.
Ano, Hatton dával najevo emoce, ale zas to nebylo něco o čem je třeba psát tak dlouhý článek.
A pokud chce autor článku golf bez emocí, tak ať kouká na LPGA a korejské hráčky.

Myslím, že pan Halada by ze mne moc šťastný nebyl. Já sportuju kvůli zážitku, kvůli záplavě endorfinů. A ty příjemné opojné okamžiky si nedokážu vychutnat bez těch temných momentů, kdy mne pohlcuje peklo. A proto je mi daleko sympatičtější projev Strýcové, která posílá pr*ele na všechny strany, než načuřenej kuní xicht Plíškové, které ani nezacuká koutek. A zároveň v tom spatřuji onen výchovný aspekt golfu, který předkládáme naší mládeži - jasně, mrskni s tou holí za plot. Ale pak počítej s tou uličkou hamby, kdy si pro tu hůl ke slepicím polezeš a všichni na tebe budou koukat.

Osobně jsem míval Haladu v oblibě, jeho články mi mi dávaly smysl.
Buď jsem se změnil já, nebo on stárne a jak to napsat..."prďolovatí". Samé moralizování..

Vůbec mi Hatton nevadil a vítězství jsem mu přál. Naopak dívat se na strojovou hru s nehybnou tváří je pro mě nuda.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom