Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Hrála jsem Sand+Pine, v areálu je i Public, ten jsem jen obhlížela z dálky. Hrací osmnáctka se dá vlastně libovolně složit, scorekarty mají na Sand+Pine nebo Public+Sand/Pine. Mně se víc líbila lesní Pine, i přesto, že ta auta z dálnice je nejen slyšet, ale částečně i vidět. Připomínala mi Penati. Pokud však hráč nemá den a posílá to levá-pravá, bude z přítomnosti stromů na nervy...pod nimi je písečný podklad plný šišek... a větvičky i šišky padají i na greeny.Jezdim kolem casto, chtel bych si nekdy zahrat.
Ktera 9tka je nej?
14 dni dozadu jsem mel jet do BA a koukal jsem tam na teetime... temer prazdno.Jednou před asi dvěma roky jsem hral s jednim clenem na turnaji, a docela si stezoval, ze majitel nemá peníze na provoz hriste. Ze tam jsou ponicene fairwaje, greeny s obrovskyma pisecnyma flekama....
Bernolákovo je tak trochu Bratislava, nebo?
Trochu áno. Asi ako Karlštejn je trochu Praha tiež cca 20km od BA ale je to samostatná dedina, žiadny satelit...
Akurát že BLACK RIVER BERNOLAKOVO nik nehrá, keďže 6 jamiek je park zameraný na presnosť a od 7. Jamky keď to úplne iné ihrisko: dlhé, úzke, zákerné až nehrateľné, ževraj 2. najťažšie ihrisko v Európe. Rating 155. Okrem toho je drahé a driving je cez celé ihrisko so zlým podložím.
A ten istý majiteľ (Kachlík) vlastní aj WHITE EUROVALLEY Malacky (35km od BA) a to je tiež náročná 18ka v parádnom píniovom háji a on ju nechal úplne zchátrať - na greenoch huby a pleseň, 40% fervejí je s poškodeným trávnikom... No skaza Proste najmúdrejší golfista si postavil 2 ihriská podľa seba a tak to dopadlo.
Já hrál Malacky minulý týden a ferveje i grýny v dokonalém stavu.A ten istý majiteľ (Kachlík) vlastní aj WHITE EUROVALLEY Malacky (35km od BA) a to je tiež náročná 18ka v parádnom píniovom háji a on ju nechal úplne zchátrať - na greenoch huby a pleseň, 40% fervejí je s poškodeným trávnikom... No skaza Proste najmúdrejší golfista si postavil 2 ihriská podľa seba a tak to dopadlo.
Ta síť jde propálit... Nemám ovšem osobní zkušenost, ale na amatérce to snad jednomu na green vyšlo i skrz síť.Malacky na indooru? A dá se ten pětipar hrát první na green, nebo je tam taky ta síť? ;-)
Nezkoušel jsem. Jestli si vzpomenu, tak vyzkouším.Malacky na indooru? A dá se ten pětipar hrát první na green, nebo je tam taky ta síť? ;-)
Proste najmúdrejší golfista si postavil 2 ihriská podľa seba a tak to dopadlo.
Malacky zase tak obtížné nejsou (tedy kromě pár nesmyslně modelovaných grýnů) - hrál jsem několikrát v reálu, i když už je to nějakých 6-7 let zpět. V té době byla kondice hřiště TOP.Mně by v tomto případě hrozně zajímal ten plán... resp. co z toho. Ani jedno hřiště jsem nehrál, ale utratit desítky milionů za to, abych si mohl udělat zářez na pažbě, že mám nejobtížnější hřiště... Proč? Své ego si člověk může pohladit levněji. A nebo čekal/čeká, že se tam bude hrát pravidelně PGA?
Tak jsem vyzkoušel. Síť tam není, ale hrát přímo na grýn se nedá. Stromy u odpaliště jsou blízko a nedají je přestřelit.Malacky na indooru? A dá se ten pětipar hrát první na green, nebo je tam taky ta síť? ;-)