pavel.dousa.50
Nováček+
Ahoj všichni, k představení už se pár dnů chystám, tak teď mám chvilku čas tak jdem na to. Po golfu už pokukuju pár let. Občas jsem byl v Mostě před pár lety si do toho plácnout na drivingu, ale pak jsem golf dal nějak k ledu a neřešil to. Jenže nastala zima a zase jsem tak jako každou zimu řešil co budu v létě dělat. Náhoda tomu chtěla a našel jsem někde na fb odkaz na nějaký video z golfu a už se to moje šílenství rozjelo. Už jsem zkoumal jak a kde co nejlépe začít a abych tam hned do toho nemusel strkat majlant. Našel jsem si veřejné hřiště v Krásném Dvoře u Podbořan. A tak jedno krásné dubnové dopoledne jsem se tam vydal s kamarádem kterého jsem překecal když byly naše partnerky v práci. Půjčili jsme si hole, zaplatili fee a hurá na hřiště. No jo ale ono to tak jednoduché nebude jsme zjistili po pár odpalech a nakonec jsme 6 jamku na 20 zahráli na 51 a 54 :-D ale bavilo mě to a to je důležité. O víkend jsem tam jel s partnerkou znovu a už to bylo lepší. Dostali jsme par tipů od kolegy golfisty co tam hrál a hle - už jsem měl 43. Byl jsem pak vedením hřiště přemluven abych přijel 12.5. Na Šeříkový turnaj. Prý je to sranda a zábava a nevadí ze to hraju měsíc. No jo ale já jsem od malička strašně soutěživý typ a vše beru vážně. Takže v rámci neudělaní ostudy jsem si v Mostě zaplatil na 50 minut paní trenérku a ta mi toho strašně moc vysvětlila a pomohla. No a teď v sobotu na turnaji jsem zahrál 39,42,37 a nakonec 20. místo z 26. Takže ted už jenom trénovat a trénovat. U golfu zůstanu jelikož mě to chytlo jako žádný jiný sport. Přítelkyně tedy občas něco pronese mezi zuby ale většinou je to v pohodě. I golfový boty a oblečení a doplňky mi pomohla vybrat a hole už mám svoje taky. Na začátek jsem volil z druhé ruky a tak mám svých prvních 12 holí i s bagem od Nicklause. Tak snad tu s Vámi vydržím co nejdéle a třeba i někoho potkám osobně. Ještě chci vyzkoušet Libouchec a co nejdříve si udělat zelenou kartu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk