Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Podcast Žádej trenér nikdy nikoho nic nenaučí. Karel Skopový ml.

sucháč

Aktivní člen
Klub
Prague Citi Golf Club
HI (HCP)
9,2
Upraveno moderátorem:
Bomba! Okamžitě od mých golfových začátků zbožňuju vyprávění "starých pardálů" o tom, co zažili, koho potkali, jak vypadal jejich život s golfem, co jim golf dal nebo i vzal atd., atd. Tento díl mne nadchnul! Pan Suchan má můj nekonečný obdiv, že tyto rozhovory uskutečňuje. Já osobně bych nic takového nedokázal a přísahám, že si maximálně uvědomuju, jak může být těžké, pro nenovináře a spíkra amatéra, tyto hovory "G" vézt, takže bych byl velice nerad, kdyby byla moje následující poznámka pochopena špatně. Moc se omlouvám! Trošinku mi vadilo, že mohl být autor o něco lépe teoreticky na osobu K. Skopového připraven. Ještě jednou se omlouvám za dobře míněnou kritiku! Pokračujte neohroženě dál, moc Vám fandím. Bojujete tak trochu s větrnými mlýny!👏✊

Děkuji moc "ulilee" za Váš komentář. A také děkuji za připomínky. Je to přesně tak jak píšete, nejsem profík a vše se učím za chodu. Potvrzuji i to, že jsem měl být na Karla lépe připraven. Na vysvětlení snad je uvedu to, že jsem na něj měl připravenu spoustu otázek, na který se ale vůbec nedostalo. Karel se dost rozpovídal, vždycky mi odběhl úplně někam jinam. A já i když vím, že to není živá, tak často reaguji špatně. Ale třeba jsme si nechali něco na příště. Ostatně, příští týden natáčíme "vánoční golfové povídání" hned s třemi profesionálními golfisty let nedávných. Jedním z nich bude opět i Karel. Moc se na to těším, chtěl bych tam opět zmínit jejich zážitky, zkušenosti, veselé příběhy atd. atd. Držte mi palce a ještě jednou děkuji za Vaše připomínky. Pokud je to konstruktivní a slušné, jsem za ně velmi rád. Děkuji a Hezkou hru.

Děkuji moc "ulilee" za Váš komentář. A také děkuji za připomínky. Je to přesně tak jak píšete, nejsem profík a vše se učím za chodu. Potvrzuji i to, že jsem měl být na Karla lépe připraven. Na vysvětlení snad je uvedu to, že jsem na něj měl připravenu spoustu otázek, na který se ale vůbec nedostalo. Karel se dost rozpovídal, vždycky mi odběhl úplně někam jinam. A já i když vím, že to není živá, tak často reaguji špatně. Ale třeba jsme si nechali něco na příště. Ostatně, příští týden natáčíme "vánoční golfové povídání" hned s třemi profesionálními golfisty let nedávných. Jedním z nich bude opět i Karel. Moc se na to těším, chtěl bych tam opět zmínit jejich zážitky, zkušenosti, veselé příběhy atd. atd. Držte mi palce a ještě jednou děkuji za Vaše připomínky. Pokud je to konstruktivní a slušné, jsem za ně velmi rád. Děkuji a Hezkou hru.
Díky moc za reakci. Už se těším na díly. Nenechte se odradit. Držím pěsti!✊

Právě jsem publikoval článek: Žádej trenér nikdy nikoho nic nenaučí. Karel Skopový ml.

Žádej trenér nikdy nikoho nic nenaučí. Karel Skopový ml.

Podcast  Žádej trenér nikdy nikoho nic nenaučí. Karel Skopový ml.

šestinásobný vítěz Order of the Merit český jednička v letech 1996-2002 vítěz EPD tour kedíík Alexe Čejky na PGA jeho názory na český golf trenér z akademie Skopový v Hodkovičkách

Diskuse a komentáře k článku vítány.
- rozhovor je zajímavý, ale podle mne je silně přepálená stopáž. Myslím si, že by sledovanosti prospělo buď výrazné zkrácení, nebo rozdělení na více kratších dílů.
- zajímalo by mne jak se dospělo k závěru, že Karel Skopový ml. byl jedničkou v ČR v roce 1996-2002 ( nezpochybňuji to, jen mne zajímá podklad ) . Někdy od roku 1992 PRO, neměl tedy herní srovnání s amatérskými hráči. No a profesionálů v té době muselo být naprosté minimum a nevím, zda vůbec měli své mistrovství.

Děkuji za komentář a za názor. Je to těžké rozhodnout jak dlouhé by to mělo být. Já mám zase dost reakcí , že to dali na jeden zátah a že by mnohé ještě zajímalo více. Řešením je, si to dávkovat a poslouchat to na několikrát. V letech 1996 - 2002 nebyl nikdo úspěšnější v žebříčku Order of the Merit, což je jeden z hlavních ukazatelů výkonnosti. (vyjma roku 97) Možná se neúčastnil domácích amatérských turnajů, ale toto je podle mne nejhlavnější ukazatel, mezinárodní srovnání. Nicméně, taky mne zajímá jak to vlastně je a mám to jako jedno z témat na Vánoční povídání (kecání) o golfu kde i Karel bude. Díky

Děkuji za komentář a za názor. Je to těžké rozhodnout jak dlouhé by to mělo být. Já mám zase dost reakcí , že to dali na jeden zátah a že by mnohé ještě zajímalo více. Řešením je, si to dávkovat a poslouchat to na několikrát. V letech 1996 - 2002 nebyl nikdo úspěšnější v žebříčku Order of the Merit, což je jeden z hlavních ukazatelů výkonnosti. (vyjma roku 97) Možná se neúčastnil domácích amatérských turnajů, ale toto je podle mne nejhlavnější ukazatel, mezinárodní srovnání. Nicméně, taky mne zajímá jak to vlastně je a mám to jako jedno z témat na Vánoční povídání (kecání) o golfu kde i Karel bude. Díky
Je to vpodstatě jedno, ale podle oficiálních order of merit Czech PGA byl K.Skopový nejlepší v letech 99, 2001 a 2002 https://www.pga.cz/czech-pga-tour/order-of-merit-2/historie/. Zajímavá je spíše "filozofická" otázka, koho vlastně považovat za nejlepšího golfistu ve státu typu ČR, kde nikdo nehraje PGA. Ve sportu, který je stále rozdělen na profesionální a amatérský, přičemž nejlepší amatéři mají často vyšší výkonnost než profesionálové.

Je to vpodstatě jedno, ale podle oficiálních order of merit Czech PGA byl K.Skopový nejlepší v letech 99, 2001 a 2002 https://www.pga.cz/czech-pga-tour/order-of-merit-2/historie/. Zajímavá je spíše "filozofická" otázka, koho vlastně považovat za nejlepšího golfistu ve státu typu ČR, kde nikdo nehraje PGA. Ve sportu, který je stále rozdělen na profesionální a amatérský, přičemž nejlepší amatéři mají často vyšší výkonnost než profesionálové.
Ano, je to tak, jak píšete. Děkuji za upřesnění a opravu. Určitě také rozhoduje dlouhodobá stabilita výkonů a ta tady byla. Proto ten nadpis. Každopádně je zajímavá otázka, kdo je třeba teď aktuálně česká jednička? Jirka Zuska, který je nejvýš ve WGR, nebo Petr Hrubý, který má kartu na asi vyšší soutěž, nebo Filip Jakub ok, který je 29 na světě mezi amatéry. Je to takový “žebříčkový oříšek”. 😂

Proto ten nadpis. Každopádně je zajímavá otázka, kdo je třeba teď aktuálně česká jednička? Jirka Zuska, který je nejvýš ve WGR, nebo Petr Hrubý, který má kartu na asi vyšší soutěž, nebo Filip Jakub ok, který je 29 na světě mezi amatéry. Je to takový “žebříčkový oříšek”. 😂
A není to jedno, kdo je naše „jednička”?

Důležité je, že máme několik „želízek v ohni” a český mužský golf výkonnostně postupuje nahoru. 👍

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom