NaBednu
Guru fóra
Upraveno moderátorem:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
to bylo vic, minimalne 5mTen eagle byl opravdu luxusní na 9ce . Drajv na úroveň fangle a lehký čip in z cca 3,5m. I maršál přijel pochválit tu první ránu. Málem ho totiž sejmula z bugyny.
Parkovne pry proto, ze si tam drive odkladali auta behaci, bruslari a ostani... nicmene souhlas, ze pro platici fee by to byt nemuselo.Moje první návštěva, ve flightu s velezkušenými @Helldriver a @ati . Koncepcí je to, podle mě spíš parkové hřiště, celkem náročné na přesnost a to jak díky úzkým fervejím tak přítomnou stezkou. Kvalita za mě super a i cenově mi to přijde fajn. Je pravda, že grýny jsou dost tvarované a navrtání bylo těžké, ale jinak super. Včera mi až na jeden pokus lítaly drivy rovně, takže to nebylo v tomto tak hrozné.
Restaurace fajn, jen poznámka k parkovnému, byť za 20Kč, ale proč, když jsem uhradil fee?
Super doufám ze i restaurace bude pod novým majitel dobrá v loni jsme tam s moji ženou při návštěvách Prahy hráli. A patří mezi velmi oblíbená hřiště. Takže letos určitě opět navstivime. Budu rad pak za nějaký feedback i na restauraci. A třeba opět dáme společný flight s @NaBednu a nebo i s někým dalším odtudTaké se přidám s informací,že na oficiálních stránkách Golf Clubu Hodkovičky se dnes objevil termín pondělí 16.3. , od kterého se hraje na
letní grýny a tedy na klasických 9 jamek. Také je tam uvedeno,že začíná fungovat restaurace pod novým provozovatelem firmou CUGA.
To mě moc těší,že se Vám v Hodkovičkách líbilo,hřiště se už dostává do kondice,ještě trochu uválcovat a vyhladit grýny a Sunsety a spolhry mohou začít.Byl jsem nadšen. 600 Kč za 9 jamek v Praze je dle mého zcela v pořádku, káva výborná, stejně jako kyš! Kvalita hracích ploch perfektní. Greeny, byť pocitově chlupatější, jely jako blesk, FW měkké jak peřinka. Designově pestré, nádherná 2ka s greenem v rybníku obehnaným dřevěnými palisádami, kratší 4 PARy umožňující útočit 1. ranou do okolí greenu nebo přímo na něj. Okolní město občas vykoukne v podobě paneláků nebo jeřábů, ale nijak neruší. Byla to paráda, vřele doporučuji.
Zobrazit přílohu 11546