- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
Natrefili jsme na to u golf tagu (NFC chipy do gripu holi pro tracking hry): mel jsem moznost si celkem detailne vyzkouset 4 golfove swing analyzery. Puvodne jsem chtel udelat podrobne srovnani a clanecek na levny golf a svuj blog, ale nakonec kvuli casu jsem to zkrouhnul na kratke video: Porovnani swing analyzeru - youtube video (video jsem spachal proto, ze moje prvotina o hodinkach Garmin Vivoactive mela na youtube pomerne velky ohlas).
Strucny zaver je takovy, ze ac vsechny na prvni pohled nabizeji to same, jejich moznosti a zejmena zpusob uziti se znacne lisi. Nez neco koupite, doporucuji si opravdu zodpovedet par otazek ala:
Zkusenosti jsem diky tomu ziskal celkem dost. U vsech zarizeni jsem byl nakonec "donucen" se spojit s vyrobcem, takze pokud by nekoho neco k tomuto tematu zaujalo, dejte vedet. Mam i trochu prehled kam se ktery system bude vyvijet. Jeste doplnim, ze jsem zkousel Zepp, Golfsense, Swingbyte a ClubHub.
Strucny zaver je takovy, ze ac vsechny na prvni pohled nabizeji to same, jejich moznosti a zejmena zpusob uziti se znacne lisi. Nez neco koupite, doporucuji si opravdu zodpovedet par otazek ala:
- co presne chci analyzovat (svih, putt, cvicny svih, detailni parametry svihu)
- jak s daty planuji pracovat: jsem samouk nebo mam trenera a rozebereme to spolu...
- kde chci sbirat data: planuji s tim chodit na driving nebo i na hriste
Zkusenosti jsem diky tomu ziskal celkem dost. U vsech zarizeni jsem byl nakonec "donucen" se spojit s vyrobcem, takze pokud by nekoho neco k tomuto tematu zaujalo, dejte vedet. Mam i trochu prehled kam se ktery system bude vyvijet. Jeste doplnim, ze jsem zkousel Zepp, Golfsense, Swingbyte a ClubHub.