- Klub
- Pysely
- HI (HCP)
- 26.7
Zucastnil bych se tezJá bych se nejspíš přijel podívat. Minimálně za zkoušku to určitě stojí.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Zucastnil bych se tezJá bych se nejspíš přijel podívat. Minimálně za zkoušku to určitě stojí.
Me to casove nevyjde, ale v nedeli 25. tu budu v shopu, tak se stavte po 19.hod se pridamZeroGolf akce pro 19.jamkou - Praha / Hodkovičky
S Otou Marešem jsem domluvil praktickou ukázku ZeroGolfu pro zájemce z řad 19.jamky. V Praze, v Hodkovičkách. Jen je potřeba doladit termín a to:
a) Hodí se mi ne 18.6. od 17:00 - 19:00+ (a mohu přijít)
b) Hodí se mi ne 25.6. od 17:00 - 19:00+ (a mohu přijít)
Jiné termíny až případně později. Program: úvod, prezentace myšlenky Zerogolfu a jak používat produkt Zero set pří tréninku, interaktivní část, volná diskuze. Celé je to zdarma. Prosím však o účast jen pozitivně naladěné jedince, kteří si chtějí zerogolf vyzkoušet, zjisti, co za tím stojí a poskytnout i konstruktivní zpětnou vazbu Otovi a tomu, aby se mu jeho nápad podařilo prosadit do světa. Mně se to moc líbí. Je to na ty dvě hoďky, plus minus, následné posezení a diskuse vítána.
Dejte vědět prosím sem do vlákna, že se můžete zúčastnit a případně kterou neděli, tento pátek jeden z termínů vyberu dle větší účasti a pak dáme dohromady více info.
----
Já mohu obě neděle a dorazím.
Tak abych získal osobní zkušenost, tak jsem včera se v Hodkovičkách za Otou podívat, na Zerohůl. Hm, může se tomu tak říkat? Snad se nebude Oto zlobit. Ota mi udělil "lekci", na co dát pozor a jak využívat. Pokusím se popsat své dojmy (jak to funguje, viz někde video nahoře): ze začátku to vůbec do ruky nesedělo, je to takové divné. Ale postupem času a uvědoměním si, že prostě tím daleko neodpálím a že to k tomu ani nemá sloužit, jsem přirozeně začal zpomalovat a mnohem víc se soustředit na pohyb rukama, jak přivádím hůl k míčku a co pak hlava hole dělá při procházení míčkem a po úderu. Díky nulovému loftu je to skutečně krásně vidět - prostě se to tím zjednoduší, to co se říká, jak má fungovat a jak ne. Vidíte to. A cítíte. Za mě pocitově určitě výborná tréninková pomůcka. Negativum - bolí mě z toho levá (přední ruka) mezi palcem a ukazovákem - asi známka, že něco normálně dělám blbě. Odpalujete jak do míčku, tak do takové gumové podložky, kdy správný kontakt je "indikován" typickým zvukem plesknutí. Jednoduché, použitelné, jasné.
S Otou jsem předběžně nastínili, že pro skupinku zájemců z 19 jamky, kdo bude mít chuť a čas, by k tomu naživo řekl víc, včetně praktické lekce, něco, jako já včera. Já se určitě rád znovu zúčastním, oslovilo mě to jako mírně pokročilého, konečně mi docvaklo, co mi říkali mnozí před tím a já nechápal, co že s tou holí vlastně mám udělat. Takže já do toho určitě půjdu a svůj zeroklacek si pořídím. (to je ještě horší označení, než zerohůl, jsem na sebe pyšný . Příští týden snad dáme do kupy termín a skupinku.