Nové
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Anketa Jaký máte na driveru headcover?

Jaký máte na driveru headcover?

  • Jiné (napíšu do vlákna)

    Hlasy: 0 0,0%

  • Hlasovalo
    47

requo

Guru fóra
19.jamka
Jméno
Michal
Přijmení
Šatal
Klub
Hořehledy
HI (HCP)
+- 17
Headcover - ponožka, čepička, obal na driver. Tedy jsou i na jiné hole, ale pro potřeby ankety mějme na zřeteli tuto nejdelší hůl v bagu. Máte? A jaký? A proč?
Viz anketa. Fotky a případně příběh, jak jste k němu přišli, dopište jako příspěvek do fóra.
 
Tak nová Cobra má tak úžasný cover, že ani o jiném nemá cenu uvažovat 😉

P.S.: Ani takový Darksider, jako je např. Darth Vader, by se za něj nemusel stydět 🤭

IMG_9752.jpeg
 
Je pravda, že nedávno se mě jeden člověk zeptal, proč jako podporuju Ameriku a že jestli vim, že za všechny války na světě můžou oni. Snažil jsem se mu vysvětlit, že jde o recesi navazující na headcover na driver, ale počítám, že mě má za těžkýho Trumpomilce.

Každopádně za to může @requo a 19. jamka, kdy jsem před mnoha lety na jednom z víkendů u nás v Hořehledech upřel na stole cen pro vítěze zrak na krásný headcover Kapitána Ameriky. Tuším, že ho tenkrát dovezl David Koudelka.

Mám filmy s komiksovými hrdiny rád, nemusím u nich přemýšlet, hezky se na to kouká. A je mi vcelku fuk, jestli je to Batman, Avengers nebo Flash. Červeno-modro-bílá kombinace je i hezky golfová, řada věcí hraje těmito barvami a koneckonců i naše vlajka je má. Tak jsem si v určitý moment řekl, že to začnu barevně slaďovat. Nejdřív cover na putter, pak na hybrid, objevil jsem i míčky a nakonec teď grip.

Celé je to vlastně jen velká náhoda a hra s barvičkama, ale je pravda, že spoustě lidí se ten původní headcover na driver líbí, je celkem netradiční. Zpětně jsem zjistil, že je to nějaký vintage kousek. Protože se mi začal párat, sháněl jsem náhradní a našel jeden na ebay v USA - i s dopravou by vyšel na 3 500 Kč:-D. Takže až Kapitán odejde do věčných lovišť, asi přezbrojím na jiného superhrdinu:).


IMG_4626.jpeg
 

Podobné

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Back
Nahoru Bottom