Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Vzal jsem 20 krabic a furt to šlo objednat...možná to vezmu ještě jednou, tak neváhejte:-DJestli je @mkopcak ještě nevykoupil to turnajů jako ceny... Tak to vypadá, že zase jich mají pár k dispozici i na prodejnách...
Zobrazit přílohu 36098
[UWSL][/UWSL]Golfové míčky Distance Bipack | 24 ks
Golfové míčky Distance Bipack | 24 ks Odpaly na velké vzdálenosti a dlouhá životnost. - 599Kčwww.decathlon.cz
Tak je mám, ale tentokrát jsem je draze zaplatil krví! Při otvírání krabice se mi tak šikovně smekly nůžky, že jsem si je zabodl 3 cm hluboko do nohy.
Zobrazit přílohu 36140Zobrazit přílohu 36141
S ohledem na tvoji profesi a povahu ujmy doufam, ze si to radne zaznamenal do knihy urazuTak je mám, ale tentokrát jsem je draze zaplatil krví! Při otvírání krabice se mi tak šikovně smekly nůžky, že jsem si je zabodl 3 cm hluboko do nohy.
Zobrazit přílohu 36140Zobrazit přílohu 36141
Si děláš prdel, ale celou cestu na chirurgii jsem telefonoval s BOZP technikem a řešil, jestli je pro nás lepší to tam zapsat nebo naopak ne:-D. Pro případné budoucí dokazování uvádím, že jsem v čase úrazu měl mimořádné pracovní volno a mé zranění nemělo s mým zaměstnáním absolutně nic společného.S ohledem na tvoji profesi a povahu ujmy doufam, ze si to radne zaznamenal do knihy urazu
Predpopokladam, ze telefonat trval tak dlouho, protoze se technik 90% casu smalSi děláš prdel, ale celou cestu na chirurgii jsem telefonoval s BOZP technikem a řešil, jestli je pro nás lepší to tam zapsat nebo naopak ne:-D
Idealni kombinace - je to ošklivé a ještě k tomu drahé
A kde s tím budeš jezdit? Počet českých hřišť, kde je zákaz používání „vlastní” dopravy, se rozrůstáKupte mi to někdo prosím
10 mil. zhlédnutí · 271 tis. reakcí | First time Finn riders 👉 I had the time of my life‼️ #finncycles #gamechanger #finnscooters #golfcarts #singletider | Finn Scooters | Bill Medley · (I've Had) The Time of My Life (From "Dirty Dancing" Soundtrack)
First time Finn riders 👉 I had the time of my life‼️ #finncycles #gamechanger #finnscooters #golfcarts #singletider. Bill Medley · (I've Had) The Time of My Life (From "Dirty Dancing" Soundtrack)www.facebook.com
Něčím podobným jezdí jeden chlápek na seniorské Sudetgolf...viz fotoKupte mi to někdo prosím
10 mil. zhlédnutí · 271 tis. reakcí | First time Finn riders 👉 I had the time of my life‼️ #finncycles #gamechanger #finnscooters #golfcarts #singletider | Finn Scooters | Bill Medley · (I've Had) The Time of My Life (From "Dirty Dancing" Soundtrack)
First time Finn riders 👉 I had the time of my life‼️ #finncycles #gamechanger #finnscooters #golfcarts #singletider. Bill Medley · (I've Had) The Time of My Life (From "Dirty Dancing" Soundtrack)www.facebook.com
Tak na Black Friday už za 13.790,-, to už stojí za zamyšlení, i když je to loňský model