Otázka: Hráčův míč ležel mezi kořeny stromu tak, že nešel udeřit, ale hráč ho mohl odehrát pouze nabráním. Dopustil se tím porušení pravidel?
- Odpověď A - Ano. Hráč obdrží jednu trestnou ránu a pokračuje ve hře z nového místa.
- Odpověď B - Ano. Hráč obdrží všeobecný trest a pokračuje ve hře z nového místa.
- Odpověď C - Ano. Hráč však neobdrží žádný trest, ale musí míč vrátit zpět a situaci řešit jiným způsobem.
- Odpověď D - Ano. Hráč obdrží všeobecný trest, míč musí vrátit zpět a situaci řešit jiným způsobem.
---
Odpovídejte SAMOSTATNĚ pomocí ankety (celé zadání a odpovědi se tam nevejdou).
+ Pokud jste odpověděli dejte prosím tomuto příspěvku like.
---
Správná odpověď - B: Ano. Hráč obdrží všeobecný trest a pokračuje ve hře z nového místa.
Vysvětlení: Viz Pravidlo 10.1a.
Viz Pravidla: 10.1
Viz Definice: Rána; Úder
---
Správná odpověď - B: Ano. Hráč obdrží všeobecný trest a pokračuje ve hře z nového místa.
Vysvětlení: Viz Pravidlo 10.1a.
Viz Pravidla: 10.1
Viz Definice: Rána; Úder
---
Cílem tohoto seriálu je postupná edukace nás všech, tak, aby nám společně bylo na hřišti lépe. Žádný učený z nebe nespadl. K otázkám jsou využity zdroje z online pravidlových testů čgf dostupných každému zájemci na adrese https://testy.cgf.cz/, kde vyjma dalších otázek naleznete i správné odpovědi a vyhodnocení náhodně seskládaných testů. ČGF - díky za to!

Upraveno: