Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Ono to není o tom, že za tebou někdo “na lajně” stojí, ale že ti řekne, kam vlastně míříš a případně tě zkorigujeSi připadám ochuzeně, že jsem to nikdy na hřišti nezkusil, postavit si soupeře po lajně dozadu, konečně to mohlo lítat, kam mělo. :-D
Někteří ambiciozní rodiče to ponesou těžce...obávám se.Hrozně rád bych viděl tu reakci "aktivních" rodičů, až na to budou upozorněni a potrestáni. To aby si člověk v dnešní době, jako rozhodčí, bral ochranku.
Bohužel jsem často viděla, že ty slzy jsou venku díky reakci rodičů na zahranou ránu nebo skore na jamce...Že je některý dítě jako figurka, kterou rodič narovná, našteluje - to mi přišlo špatně už dávno. A že rodič na dítě řve jak to ksakru hraje a dítě pak brečí...nebo dokonce některé dítě začne brečet preventivně, protože ví, že na něj ten rodič pak neřve. Já ti jsem z toho vždycky úplně rozhozená a nechápu to.Dle mého caddy má v tomto případě mít primárně na starosti to, aby děti pravidelně pily a jedly, postaral se o to, aby byly vhodně oblečeny při případné změně počasí a aby dítě utěšil, když se jim něco nepovede. Ty slzy jsou venku hned
A cos tím chtěl říct? Resp. ke kterému vyjádření tvé doporučení směřovalo?http://www.golfextra.cz/detail/5106...ce=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Je vidět, že by se měli , taky řádně proškolit
Že je vidět, že ani jedni to nemají košér, ale dokáží přiznat chybu, jen mi je líto hráče a jeho hry, dokázali mu zkazit kolo.A cos tím chtěl říct? Resp. ke kterému vyjádření tvé doporučení směřovalo?
To je hezký, že umíš anglicky, ale my motyky z toho příspěvku pak máme prd.
Dostal dvě trestné za to, že jeho caddie zůstal za ním při zaujímání postoje a ani následně neučinil nic proto, aby se vyhnul trestu, například odstoupením z postoje.To je hezký, že umíš anglicky, ale my motyky z toho příspěvku pak máme prd.