Po předchozí anketě 2021: Kolik ČR hřišť jste letos dali? tu je další bilanční anketa. Tentokrát, jak se nám letos pohnul HI a jestli jsme s tím výsledkem spokojeni, nebo je nám to buřt (a budeme hrdinně tvrdit a okolí přesvědčovat, jak je pro nás HI jen číslo Takže: Jak se ti změnil HI za tento rok?
A každý, kdo se trochu rozepíše o svém letošním výsledkovém progresu, pokusí se najít, co se mu dařilo a co ne, získá i tentokráte určitě mnoho pochvalných lajků a virtuálního golfového bludišťáka!
---
PS: Pro rychlé dohledání, jak jste na tom letos, Vám může posloužit aplikace teetime na vašem mobilu. Klikněte po přihlášení na mobilu dole na své jméno, pak odkaz "Můj Golf" a dále "Osobní stránka" a je to tam. Na počítači obdobně: Přihlásit se na https://www.teetime.cz/, kliknout na ikonku, vybrat "Můj Golf" a tady oproti mobilu změna, správná záložka je "Statistiky". S ohledem na to, že TT je přímo napojen na čgf, tak sosá všechny oficiální (tzn. započítané turnajové a nesoutěžní hry) údaje v podstatě bezchybně a online i zpět do historie.
Takže pro představu, u mě to v TT za letošek vypadá nějak takto:
V místní aplikaci mGolf by 19.jamka v modulu Moje Hry propojenou s Jamkou můžete vidět svůj vHI, tzv. virtuální HI, který vyhodnocuje vše, co jste si zadali (není napojeno na čgf), letos mám odehráno 89 her, do vHI se bere 20 posledních, pro výpočet vhi8 pak nejlepších 8. V podstatě v mém případě to statisticky a hladinou, na kterou reálně hraju, vcelku odpovídá.
Upraveno: