Pokud seš v některém z žebříčku ČGF tak po rozkliknutí jména už tam nový HCP vidíš.Na ČGF pořad vidím jen HCP... Nemělo to už být?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Pokud seš v některém z žebříčku ČGF tak po rozkliknutí jména už tam nový HCP vidíš.Na ČGF pořad vidím jen HCP... Nemělo to už být?
Já tedy na Teetime (web i appka) zatím změnu nevidímTak už mi nový HI ukazuje i TeeTime
Takže je vidět i historie, ze které je HI spočítán@mkopcak - dá se na technickém serveru dohledat, z čeho konkrétně se to počítalo?
Docela by mě zajímalo, jak to bude vypadat a jak, případně kde - si člověk bude moci ověřit, co konkrétně do výpočtu vstupuje. Myslím, že by to mělo být někde pro sebesama dobře dohledatelné, ve výsledku (a nejsem si jist, jestli nutně jen přes teetime)
Mě už to ukazuje jak web tak i apka. Stále tedy pod označením HCP, ale je tam aktuální číslo, které mi včera @mkopcak zasílal Snížení mám o 0,7. Ale já mám za sebou pouze dva turnaje, takže jsem stejně nečekal žádný razantní posun Ten očekávám až při dalších turnajích, doufám tedy ve změnu stále směrem dolůJá tedy na Teetime (web i appka) zatím změnu nevidím
Zkusil jsem jiného PRO a ukazuje to Aktuální HCP: PRO a Aktuální minimální HCP 0,6.
Mě taky 25....a taky nevímMně taky 25 výsledků, a pořád nevím, co znamená "Aktuální minimální HCP"
Hodnota, ke které se vztahuje tzv. měkká a tvrdá závěra. Můžeš během následujících 12 měsíců zhoršit o max. 5 oproti "Aktuálnímu min. HCP (HI)"Mně taky 25 výsledků, a pořád nevím, co znamená "Aktuální minimální HCP"
ano, u PRO musis koukat na ten minimalni, napr u Filipa Mruzka to je +7,5Zkusil jsem jiného PRO a ukazuje to Aktuální HCP: PRO a Aktuální minimální HCP 0,6.
Jen taky nevím, co je minimální HCP.