Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Dekuji za reakci, oba maji drzak, caddytec v cene a motocaddy jako darek a je v prepoctu o neco drazsi. Pekny letni vecer.Tak ja mam zkusenost i s manualnimi voziky motocaddy.
Tento novy je vice mene kopie clickgearu. Pozor jen na to, ze clickgear ma v cene drzak destniku, tady mozna treba koupit zvlast.
Oba jsou kvalitni, ojety clickgear se da koupit i za 3K celkem easy.
Děkuji za reakci, ten jucad mě nezaujal vizuálně a jelikož začínám, tak to nechci přehánětPak ber motto nebo clickgear... nebo trosku priplatit a kup jucad.
Btw. koukam, ze maji za 99 GBP motocaddy S1 lite... super vozik a skvelou cenu. Je mene skladny ale nez ty ostatni, zase ma super termo kapsu, kam se vejde vice veci nez do bagu. Tento model jsem prave mel.
JJ, už jsem na něj koukal, jen značka mi nic neříkala@RobertSlajs jeden podobný prodává. V sekci Inzeráty
zánovní, najeto jen 200 km, zřejmě po důchodci a zcela jistě nebourán![]()
Díky za reakci, dokonce je k tomu vše jako dárek a klusí v Anglii to mají ještě o osm stovek levnější:No tak abych ti to trochu zkomplikoval, přidám i svoji trošku do mlýna. Koupil jsem vloni starší Axglo Trilite a nemohu než jen chválit. Lehký, snadné rozložení a složení, držák na deštník i pití a přepravní taška v ceně. Kapsa dostatečně prostorná.
Jediná drobná slabina by se mohla najít u držáku karty při silnějším papíru, ale připisuji to spíš stáří mého konkrétního kusu.
https://www.webgolf.cz/klasicke-voziky/23582-axglo-trilite-golfovy-vozik-2990105042730.html
Aj, čerstvě prodáno@RobertSlajs jeden podobný prodává. V sekci Inzeráty
zánovní, najeto jen 200 km, zřejmě po důchodci a zcela jistě nebourán![]()
No tak abych ti to trochu zkomplikoval, přidám i svoji trošku do mlýna. Koupil jsem vloni starší Axglo Trilite a nemohu než jen chválit. Lehký, snadné rozložení a složení, držák na deštník i pití a přepravní taška v ceně. Kapsa dostatečně prostorná.
Jediná drobná slabina by se mohla najít u držáku karty při silnějším papíru, ale připisuji to spíš stáří mého konkrétního kusu.
https://www.webgolf.cz/klasicke-voziky/23582-axglo-trilite-golfovy-vozik-2990105042730.html
... krom madla, ktere se u starsich kazilo (pouze vrchni molitan), tomu lze vytknout jen to, ze drzak na destnik neni pevne pridelan na vozik a lze tedy ztratit ci zapomenout v aute.
Akorát nekupuj u webgolfu, ten obchod si zaslouží zkrachovat!