- Jméno
- Jan
- Přijmení
- Košťál
- Klub
- Prague City Golf Vinoř
- HI (HCP)
- +0,8
- Autor vlákna
Jdu do toho, dam je vsechna
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Poznámka: This feature may not be available in some browsers.
Tos vsechny vazne prekvapil heledJdu do toho, dam je vsechna
a je to už konečné minimum? nebo je ještě kam se snižovatNo jo no., ale dlouho jsem na sestky kaslal
Ty jsi ale zly to bys mi prece neudelalVyrobime si vlastni tříjamku, nechame ji znormovat a budeme se pyšnit tím, že k nám @JanKostalCZE nepustíme. Jediné hřiště v ČR, kde Jan nehrál! )
Na to bys mozna vysbiral i nejake sponzorske prispevky... David a takVyrobime si vlastni tříjamku, nechame ji znormovat a budeme se pyšnit tím, že k nám @JanKostalCZE nepustíme. Jediné hřiště v ČR, kde Jan nehrál! )
Pujdu tam, kdyz to nebudete cekat hahaha treba v nociVyrobime si vlastni tříjamku, nechame ji znormovat a budeme se pyšnit tím, že k nám @JanKostalCZE nepustíme. Jediné hřiště v ČR, kde Jan nehrál! )
trochu offtopic, ale co to obnáší "znormování" hřiště? kdo to dělá? díkyVyrobime si vlastni tříjamku, nechame ji znormovat a budeme se pyšnit tím, že k nám @JanKostalCZE nepustíme. Jediné hřiště v ČR, kde Jan nehrál! )
Vidíš, to by mě taky zajímalo. A ještě, kdo a jak určuje obtížnost jamek?trochu offtopic, ale co to obnáší "znormování" hřiště? kdo to dělá? díky
Vidíš, to by mě taky zajímalo. A ještě, kdo a jak určuje obtížnost jamek?