Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

Článek 7 chyb, které golfisté často dělají při rozcvičce před hrou

Jamka R. Redakce

Nováček
19.jamka
Právě jsem publikoval článek: 7 chyb, které golfisté často dělají při rozcvičce před hrou

7 chyb, které golfisté často dělají při rozcvičce před hrou

Článek  7 chyb, které golfisté často dělají při rozcvičce před hrou

Představte si to – těšíte se na svůj tee time, máte velké plány na skvělou hru, a dokonce i vaše rozcvička jde hladce. Ale po pár chybách na prvních jamkách se hra začne sypat. Zbytek kola pak už jen hrajete pro zábavu, aniž byste počítali skóre. To samo o sobě není špatné, ale většina golfistů...

Diskuse a komentáře k článku vítány.

- se 7 teda fakt nesouhlasím - podle doporučení si mám 4h před hrou dát toust??? to mi už na 1 dojdou síly
- nějak jsem se ztratil v nadpisu 5 - co je to "předení" (5. Nemáme žádnou předení rutinu)

- se 7 teda fakt nesouhlasím - podle doporučení si mám 4h před hrou dát toust??? to mi už na 1 dojdou síly

Tak předpokládám, že původním autorem není myšleno, že si dáš jeden toast a k tomu jednu kuličku hroznového vína.

- nějak jsem se ztratil v nadpisu 5 - co je to "předení" (5. Nemáme žádnou předení rutinu)

V článku opraveno, mělo tam být "předherní". Díky za upozornění.

Tak koukám do originálu, kde se píše že pořádné jídlo 3-4h před hrou zvyšuje sportovní výkon, naopak těsně před hrou se doporučuje lehké jídlo typu ovoce nebo toust.
No v každém případě schnitzel s lehkým bramborovým salátkem mi před hrou ještě nikdy neuškodil ;-)

Tak koukám do originálu, kde se píše že pořádné jídlo 3-4h před hrou zvyšuje sportovní výkon, naopak těsně před hrou se doporučuje lehké jídlo typu ovoce nebo toust.

Opravím to a pořádně doplním, já si to po tom, co mi to bylo dodáno před schálením, pořádně se zdrojem nezkontroloval. Dík za kontrolu, zkušenost pro příště. Mea culpem.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom