Poslední
  • Prohlížíte si 19.jamku jako neregistrovaný uživatel s omezeným přístupem.
    Pro vytvoření nových témat, přístupu do neveřejných částí fóra, možností reakcí atp. se zdarma zaregistrujte nebo se přihlašte.

AERIFIKACE - KDY a KDE, podělme se o poslední krásné greeny

Vážení jamkaři... zažil jsem dost velké zklamání dnes na cihelnách a poslední recenzi na ně jsem psal já a byly opravdu v topu ... nechce se mi věřit že tam od té doby nikdo z 19 jamky nehrál.... tak všichni kdo tohle čtete se zamyslete jestli tady ty recenze na hřiště budeme psát a všichni si podle toho zahrajeme resp vybereme hřiště na kterém si zahrajeme lepší golf a nebo se na to všichni vyserem... píšu to do tohoto vlákna protože Cihelny byli zapískovamé asi i trochu vypíchané ale co bylo horší tak půlka byla a půlka nebyla a ta co nebyla byla chlupatá jak svin... jak to minule byla nádhera tak tentokrát hrůza.
Třeba tam opravdu nikdo nehrál. Tak se nerozčiluj. Hodnocení hřiště je super věc. Já se na to koukám. Nezavrhuj to. Hezkou hru 😉

Vážení jamkaři... zažil jsem dost velké zklamání dnes na cihelnách a poslední recenzi na ně jsem psal já a byly opravdu v topu ... nechce se mi věřit že tam od té doby nikdo z 19 jamky nehrál.... tak všichni kdo tohle čtete se zamyslete jestli tady ty recenze na hřiště budeme psát a všichni si podle toho zahrajeme resp vybereme hřiště na kterém si zahrajeme lepší golf a nebo se na to všichni vyserem... píšu to do tohoto vlákna protože Cihelny byli zapískovamé asi i trochu vypíchané ale co bylo horší tak půlka byla a půlka nebyla a ta co nebyla byla chlupatá jak svin... jak to minule byla nádhera tak tentokrát hrůza.
Fak si myslíš, že všichni „jamkaři" pořád hrají na všech hřištích?

Nevím, kolik „jamkařů" je členem na Cihelnách a zda tam vůbec někdo odsud v tomto týdnu hrál.
K aerifikaci klidně mohlo dojít včera (čemuž by odpovídalo, že je aerifikovaná jen půlka grýnů) a v pondělí mohou pokračovat zbytkem.

Podle mne není problém v členech 19. jamky, ale v tom, že resorty (velmi často) nejsou schopny dát na svůj web aktuální info o stavu hřiště či pracích údržby na něm.

Aerifikace na Ostravici - v pondělí 5.8. první devítka, v úterý 6.8. druhá devítka. Hraje se vždy 2x ta, na které se nepracuje, za snížené ceny. Info je od středy na webu.

Aerifikace na Ostravici - v pondělí 5.8. první devítka, v úterý 6.8. druhá devítka. Hraje se vždy 2x ta, na které se nepracuje, za snížené ceny. Info je od středy na webu.
A to jsem si chtel prijet v pondeli zahrat!

Třeba tam opravdu nikdo nehrál. Tak se nerozčiluj. Hodnocení hřiště je super věc. Já se na to koukám. Nezavrhuj to. Hezkou hru 😉
no ale od zacatku kvetna si reportoval poprve vcera..... jestli hrajes tak malo tak skoda no.... jeslti ne tak bys taky mohl napsst neco vic.... nikdo nechce salodlouhy reporty.... rychlost greenu a stav fw staci... tak reportuj a uvidime jestli se to zlepsi aspon se nekdo prida...

no ale od zacatku kvetna si reportoval poprve vcera..... jestli hrajes tak malo tak skoda no.... jeslti ne tak bys taky mohl napsst neco vic.... nikdo nechce salodlouhy reporty.... rychlost greenu a stav fw staci... tak reportuj a uvidime jestli se to zlepsi aspon se nekdo prida...
Já hraji na Kotlině a píši stav hřiště při každém zápisu jak jste hráli 😉 Pokud hraji jinde, tak to píši do hřišť 😉

Lipiny dnes a zitra. Pisou to na fb, na teetimu bohuzel ne. Je to bez slevy a verejna devitka ma greeny v horsim stavu nez loni, takze tam se asi bude aerifikovat taky brzo.

Austerlitz bude aerifikovat a dává slevu na fee:
454191750_1034051495392832_3460162327540020857_n.jpg

Potvrzuji, dnes jsem letel pres par hrist, Kravare z poloviny greeny pod piskem, to same v Podebradech

Hostivař - aktuálně lehce zapískováno. Nicméně, pořád to na grýnech jezdí i přes to hezky. Informaci na webu a na TT při rezervaci času jsem k tomu bohužel nenašel (nevyskocila na mne).

Upraveno:
Mariánky aerifikovaly minulý týden, Kynžvart aerifikuje a pískují teď do úterý, Olšovky údajně v pátek, nebo po víkendu (zatím neověřeno), Luby opakovaná aerifikace minulý týden. Sokolov zatím greeny excelentní bez aerifikace a písku.

VELKÝ dík za spolupráci a podporu 19.jamky patří těmto Jamkařům a
Ders - software jednoduše DG TIP - reklamní předměty Hezká Hra Golf59 - Custom fitting & building Golf Resort Hořehledy GolfGear - víc než golfový eshop Česká Golfová Asociace Maršálů Obchůdek Vendula - originální barevné veselé obrázky od Venduly Hegerové Samolepky nejen na auto!
Back
Nahoru Bottom